Welke reis ga jij maken? Welke bestemming? Stel jouw droomreis op maat met de hulp van reisspecialisten.

De naam zegt het al, een event voor jouw komende verre reis gehouden op een hele bijzondere locatie, de Fokker Terminal waar je gratis kunt parkeren!

Je ontvangt bij de entree een uitgebreide brochure met alle bestemmingen en bijpassende aanbieders. Meer dan 250 verre bestemmingen zijn aanwezig. Elke 30 minuten worden er presentaties verzorgd door ervaren reisspecialisten die de reizen zelf hebben gemaakt.

Rondreis in een camper door bijvoorbeeld Amerika, Australië of Nieuw-Zeeland? Wij hebben een prachtige echte Amerikaanse camper staan die u van binnen en van buiten kunt bekijken!

Kom ontmoet, proef verschillende lekkernijen uit allerlei landen, ontmoet de mooiste bestemmingen, ontdek nieuwe plekken, en laat je inspireren voor individuele , groeps, familie, vrienden, backpackers, avontuurlijke, luxe, etc, kortom alles is aanwezig voor jou nieuwe verre bestemming!

Koop jou kaartje online met 2,50 korting en ontvang een gratis jaarabonnement op het dikke reismagazine TRAVELBOOK! Geschreven voor en door reizigers!

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

za 27 t/m zo 28 oktober 2018

Openingstijden

10:00 tot 17:00 op beide dagen!

Prijs

7,50
7,50 per kaartje. Kaartjes kunt U bestellen op: https://www.verrereizen-event.nl/tickets/

Locatie

Fokkerterminal
Binckhorstlaan 249
2516 BB Den Haag

Contact

0031 (0)6 25 34 64 55


Booking.com