31% Korting!


Als je meer te weten wilt komen over hoe het eraan toeging in de tijd dat echte piraten de wereldzeeën bevolkten, kunnen we je beslist aanraden om eens naar het Piratenpark Arsenaal in Vlissingen te komen. Via Dagjeuitpagina.nl kun je nu entree tickets met wel 31% korting bestellen van 14,50 voor maar 9,95.

Klik ook hier om je entree tickets voor het Piratenpark Het Arsenaal in Vlissingen te bestellen.

Piratenpark Arsenaal:

Het Piratenpark Arsenaal  is een super leuk dagje uit voor het hele gezin of voor kinderfeestjes in Vlissingen. En het grootste piratenpark van Nederland, met zijn 3 verdiepingen vol piraten avonturen. Het park geeft je in het bijzonder een kijkje in het leven van piraten, zoals in de tijd dat piraten onder andere schepen enterden, kanonnen afvuurden en op de uitkijk stonden in het kraaiennest.

Feestende skeletten in het Piratenpark

Interaktief dagje weg:

Door middel van een interaktieve opzet kun je zelf ervaren en je voorbereiden op een piratenleven. Laat maar eens zien hoe je een ander schipt entert. Leer hoe je een kanon afvuurt of hoe je moet schieten met zwart kruit. Daarnaast kun je zelf ervaren hoe het voelt om zeebenen te hebben. En indien je eens een spannende zeeslag wil ervaren, stap dan binnen in de scheepssimulator.

De scheepssimulator

 Wat kun je verwachten in het Piratenpark:

Een leerzame en interaktieve dag waarin het woeste piratenleven centraal staat. Breng ook een bezoek aan het piratenhol. Hier kun je feestvierende skeletten zien, Harrie de Haak ontmoeten en kennismaken met zeelieden zonder manieren.

Alles over het piratenleven in het Piratenpark.

Het aquarium in het Piratenpark:

Naast alles over piraten is er in het attractiepark een uitgebreide verzameling vissen uit de Noorzee te zien. De Noordee vissen kun je bewonderen en zelf aanraken. Tropische vissen kun je bekijken in wel in 4 aquaria. Een bonte verzameling van allerlei kleuren, maar let wel op! Je kunt zomaar oog in oog komen te staan met een echte haai!

4 aquariums in Het Arsenaal in Vlissingen.

Vlissingen:

Nadat je het Piratenpark Arsenaal heb bezocht, kun je daarnaast uitstekend de stad Vlissingen verkennen. De stad van de bekende zeeheld Michiel de Ruijter. Na Den Briel is de stad Vlissingen bekend om de Watergeuzen en de verovering op de Spanjaarden.

Klik ook hier om je entree tickets voor het Piratenpark Het Arsenaal in Vlissingen te bestellen.

Anderen keken ook naar:

Andere bezoekers van deze website keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in het Archeon in Alphen aan den Rijn, Avifauna in Leiden en het Museon in Den Haag.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 17 mei t/m vr 31 december 2021

Openingstijden

Woensdag tot en met zondag 10.00 - 18.00 uur

Prijs

9,95
Van 14,50 voor slechts 9,95
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Piratenpark Het Arsenaal
Arsenaalplein 7
4381 BL Vlissingen
Meer informatie / boeken


Booking.com