10,00 korting!


Kom ook eens een dagje zeehonden spotten tijdens een Zeehondensafari. Vanuit Bruinisse, met De Vrolijke Visser, kun je nu op zoek naar zeehonden in hun eigen leefomgeving. Via DagjeuitPagina.nl kun je goedkope vouchers bestellen met wel 37% korting van 27,00 voor slechts 17,00. Dat scheelt je al gauw 10,00 per ticket.

Klik ook hier om je goedkope voucher voor de Zeehondensafari in Bruinisse te bestellen.

Zeehondensafari vanuit Bruinisse

Zeehondensafari:

Stap ook aan boord van het motorschip “De Vrolijke Visser” en ga op zeehondensafari. Een unieke circa 3 uur durende tocht over het water. Heerlijk de geur opsnuiven van het zilte water, de wind door je haren en de weidsheid van de schitterende natuur van de Oosterschelde op je netvlies. Met als kers op de taart zeehonden spotten in hun eigen habitat. Wie wil dat nou niet?

Met De Vriendelijke Visser op zeehondensafari

Wat kun je verwachten op de Zeehondensafari:

Een circa 3 uur durende boottocht. Je vertrekt vanuit het pittoreske schippersdorpje Bruinisse op Schouwen-Duiveland. Na vertrek gaat de tocht door het natuurreservaat De Oosterschelde. Je vaart onder andere langs mosselbanken en door diepe stroomgeulen. Op zoek naar zeehonden. Meestal kun je ze op de aanwezige zandbanken zien zonnen. Ze zijn beslist niet schuw. Soms kun je wel heel erg dichtbij komen. Tot wel 5 meter van het schip! Als je geluk hebt komen ze zelfs even nieuwsgierig bij het schip buurten. Kortom stap ook eens aan boord voor een geweldige dag uit in de natuur.

Nationaal Park Oosterschelde:

Het Nationaal Park Oosterschelde is sinds 2002 officieel als Nationaal Park aangemerkt. Het is een unieke gebied en het grootste Nationale Park van Nederland

Klik ook hier om je goedkope voucher voor de Zeehondensafari in Bruinisse te bestellen.

Vertrektijden:

Kijk hier voor onder andere de beschikbare vertrektijden.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geinteresseerd in een Rondvaart door de Biesbosch en een rondvaart met de Volendam – Marken Express.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

vr 9 februari t/m di 29 oktober 2024

Prijs

Van 27,00 voor slechts 17,00

Locatie

Zeehondensafari De Vrolijke Visser
Havenkade 19
4311 BA Bruinisse
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com