Wellness & Healthresort Thermae Son is gelegen midden in de bosrijke omgeving van Son en Breugel. Het is de ideale plaats om volledig tot rust te komen en te ontspannen. Het resort bestaat al ruim 30 jaar. De rustgevende natuur is een hoofdthema van sauna Son en dat is zowel buiten als binnen te ervaren.  

 

Stap binnen bij Thermae Son en ontdek hoe de warmte van de puur natuur sauna alle spanning uit je spieren haalt of neem plaats in de Bio-sauna met lichttherapie. Na een rondje sauna kun je lekker afkoelen in het vriestonnetje, dit stimuleert ook nog eens een goede bloedsomloop!  

 

Tussendoor kun je uiteraard relaxen in het bubbelbad of een aantal baantjes trekken in het zwembad. Ervaar in het Thermen restaurant Brabantse gezelligheid en geniet van een hapje en een drankje. 

 

Laat je verzorgen in de beautysalon en maak er een compleet dagje uit van. Thermae Son heeft allerlei behandelingen hier zoals; gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, sport- of ontspanningsmassages of schoonheidsbehandelingen. Voor ieder wat wils! 

 

 Belangrijke informatie

– Een saunabezoek is ongekleed, badkleding is dus niet toegestaan.

– Voor een saunabezoek dien je vooraf te reserveren.

– Zondag is het familiedag, waarbij kinderen tegen een speciaal tarief de sauna mogen bezoeken.

– Alle arrangementen/aanbiedingen lopende met SpaOnline zijn niet geldig op feestdagen en in reguliere vakanties (m.u.v. zomervakantie)

-Bekijk van te voren de huidige corona maatregelen die gelden

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 25 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 32,30

Locatie

Thermae Son
Son en Breugel|Noord-Brabant
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com