Bij BOI Beauty draait het allemaal om jouw schoonheid. BOI Beauty is gespecialiseerd in afslanken d.m.v. cavitatie en gezichtsverjonging- en verbetering met de revolutionaire micro-needling techniek. 

Wanneer jij “last” hebt van plaatselijk vet dat maar niet verdwijnt, dan ben je bij BOI Beauty aan het juiste adres.  
Voor het aanpakken van hardnekkige cellulite of voor het verwijderen van vet, wordt hier gebruik gemaakt van Ultrasound Body Sculpting. Deze afslankbehandeling is de nieuwste manier om blijvend resultaat te behouden. Daarbij is dit een veilige en niet-invasieve techniek die gebruik wordt om de vetcellen te bestrijden. Dat wil jij toch ook?

Wil jij liever een behandeling waardoor je een frisse, egale, gladde en strakke huid krijgt? Dan is de micro-needling behandeling echt iets voor jou! Deze behandeling pakt ongemakken van huidveroudering aan en zorgt voor algemene huidverbetering doordat de huid een enorme boost krijgt. Dit wordt veroorzaakt doordat de micro naaldjes de huid gecontroleerd ‘verwonden’ waardoor het natuurlijke herstelproces van de huid wordt geactiveerd. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd: de stoffen die de huid verstevigen en elasticiteit geven!

Bekijk snel de aanbiedingen en maak een afspraak bij BOI Beauty om jouw schoonheid nog meer naar boven te krijgen!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 25 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 30,00

Locatie

BOI Beauty
Zegge|Noord-Brabant
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com