In het mooie Barendrecht vind je BeauSain. Hier kun je terecht voor vele verschillende beautybehandelingen. In deze hectische tijden is iedereen er wel even aan toe om heerlijk in de watten gelegd te worden.

De eigenaresse Serena staat voor jou klaar om je weer te laten stralen! Denk bijvoorbeeld aan een Dermalogica ProSkin behandeling. Deze behandelingen zijn perfect voor ieder huidtype en iedereen die zijn huid wil verbeteren. Of je nu jong of oud bent, een lichte of donker huid, deze behandeling wordt speciaal voor jou op maat gemaakt!

Wil je snelle en optimale behandelresultaten zien? Ga dan voor een microneedling behandeling. Serena maakt gebruik van de Dermapen 4, de Dermapen 4 is de meest geavanceerde techniek op het gebied van microneedling. De Dermapen 4 behandelingen kunnen gebruikt worden voor: fijne lijntjes en rimpels, acné, littekens, huidverjonging, striae, pigmentatie, vergrote poriën en haarverlies. Door deze behandeling wordt de huid vernieuwd zonder dat de bovenste huidlaag beschadigd wordt. 

In BeauSain geniet je van je welverdiende rust en komen ontspanning en huidverbetering samen. Serena biedt nog vele andere mooie behandelingen aan op het gebied van huidverbetering en ontspanning. 

Benieuwd wat zij voor jou kan betekenen? Ontdek het snel en bekijk de toffe deals die zij speciaal voor ons heeft samengesteld!

 Let op! 1 voucher per persoon te gebruiken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 25 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 46,20

Locatie

BeauSain
Barendrecht|Zuid-Holland
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com