Bij Step2Beauty and care kun je terecht voor een groot aanbod gezichtsbehandelingen, professionele huidverzorging, huidverjonging en huidverbetering, verschillende massages, definitieve IPL behandeling en crypolise/vet bevriezen behandelingen. Ook ben je hier aan het juiste adres voor de kleine schoonheidsbehandelingen zoals harsen, epileren en verven van de wimpers en wenkbrauwen. 


Stap binnen bij Step2Beauty&Care in Rosmalen en laat jezelf eens goed in de watten leggen. Na al dat thuiswerken verdient je lichaam juist nu extra aandacht. Zit jij ook de hele dag op je thuiswerkplek of ben je juist druk in de weer als zorgmedewerker? Ga dan voor een ontspanningsmassage of sportmassage en zorg ervoor dat al jouw spieren de aandacht krijgen die zij verdienen. 

Wist je trouwens dat je een massage ook perfect kunt combineren met een gezichtsbehandeling? Zo zorg je ervoor dat alle stress van de afgelopen periode verdwijnt uit je lichaam en gezicht. Jij wilt toch ook je natuurlijke glow laten shinen tijdens de feestmaanden straks?

Hoe je ook in de watten gelegd wilt worden, bij Step2Beauty and Care vind je hoe dan ook de juiste treatment.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 25 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 72,00

Locatie

Step2Beauty and Care Rosmalen
Den Bosch|Noord-Brabant
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com