Voor een persoonlijke wellness en spa ervaring ben je bij Sauna Beauty Farm Midwolda bij het juiste adres! De beautyfarm in het Noorden van het land onderscheidt zichzelf door de gemoedelijke en gezellige sfeer. 

 

Kom heerlijk tot rust in de traditionele Finse sauna van Sauna Beauty Farm Midwolda. Het gebruik van deze traditionele sauna stimuleert de doorbloeding en activeert de functie van hart- en bloedvaten. Spieren ontspannen zich makkelijker zodra het lichaam opwarmt. Stap vervolgens in de Turkse stoomgrot waar je wordt verrijkt met natuurlijke geurstoffen zoals eucalyptus, eucamint, dennen of citroen. Door deze fijne geurstoffen is het stoombad een verfrissende ervaring met een heilzame werking. In de houtgestookte buitensauna worden regelmatig klankschaal-sessie gehouden. Verder heeft de beautyfarm een infraroodsauna en een combi-sauna. In alle sauna’s worden dagelijks opgietingen gegeven.

 

Na jouw rustgevende saunabezoek trekt de kok alle creatieve registers open om het jou naar de zin te maken. De Nederlandse menukaart gaat met de seizoenen mee en wisselt regelmatig.

 

Net even iets anders dan andere sauna’s!

 

Let op:

-Maak jouw reservering definitief via het e-mailadres die op de voucher staat vermeld en geniet vervolgens van jouw ontspannen dagjes wellness.

-Bekijk van te voren de huidige corona maatregelen die gelden.


Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 25 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 23,85

Locatie

Sauna Beauty Farm Midwolda
Midwolda|Groningen
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com