De route naar Son Sabater by Zafiro in Mallorca leidt mij door mooie landschappen en pittoreske dorpjes. Ik reis over kronkelende wegen en door heuvellandschappen en geniet met volle teugen. Geleidelijk kom ik dichter bij de schilderachtige omgeving van Sa Pobla. Eenmaal aangekomen, stap ik binnen in Son Sabater by Zafiro, een historische finca. Ik voel me direct betoverd en word verwelkomd door de rustige ambiance van het platteland.

De combinatie van luxe en ontspanning, zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Het is uniek om te zien dat de suites en kamers zijn gerenoveerd met behulp van lokale materialen, zoals Mallorcaans steen, wat zorgt voor een ruimte vol persoonlijkheid. De traditionele en rustieke charme, zijn perfect gecombineerd met verfijnde elegantie. Het ontbijt, bereid met verse ingrediënten uit de eigen biologische tuin, is een ideale start van de dag. Lekker even relaxen? Laat je verwennen met verschillende behandelingen in de wellness, waardoor je heerlijk tot rust komt. Bovendien sieren de prachtige bomen het terrein, wat nog meer schoonheid toevoegt aan deze finca.

 

Omringd door wonderschone natuur;Laat je verrassen door biologische producten;Moderne suites;Na de vakantie weer helemaal zen

Afstand tot strand circa 14 kilometer (zandstrand

8 dagen

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

zo 28 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 1.045,00

Locatie

Son Sabater by Zafiro
poligono 2, parcela 104
Sa Pobla
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com