Luxe appartement op de eerste verdieping met uitzicht over het zwembad en omgeving Belnem.

In onze exclusieve accommodaties geniet u van Bonaire in een gemoedelijke, rustgevende sfeer. Dit luxe appartement op de eerste verdieping heeft een oppervlak van circa 90 m², inclusief een overdekt balkon. De kamers voelen ruim aan door het open karakter van de lay-out. Het hoogwaardige interieur en de moderne accessoires zorgen voor een eigentijdse en luxe uitstraling.

Het zonovergoten appartement met uitzicht over het zwembad beschikt over 2 slaapkamers met daarin comfortabele lits-jumeaux bedden. De geïntegreerde kasten in de living en het slaapgedeelte zorgen ervoor dat alle bagage makkelijk kan worden opgeborgen. De open keuken is onder andere voorzien van een combi-oven en een Amerikaanse koelkast. Terwijl u staat te koken aan het kookeiland blijft u in contact met het gezelschap aan tafel of in de living.

De balkons van deze appartementen zijn ruim opgezet en grote glazen harmonicadeuren verbinden living en balkon tot één royale leefruimte. Binnen voelt als buiten en omgekeerd. De riante kamers en de luxueuze inrichting zorgen voor een verblijf dat uw verwachtingen zeker zal overtreffen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

za 10 juni t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 564,66

Locatie

Belnem Appartement
7 EEG Boulevard
Kralendijk
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com