Fuerteventura is een van mijn favoriete eilanden vanwege haar prachtige stranden. Tijdens mijn vakantie hier verblijf ik graag op het comfortabele adresje Villas Alicia. De villa waar ik in overnacht zorgt ervoor dat je je thuis voelt en is van alle gemakken voorzien. Ik vind het altijd zo fijn als ik ’s ochtends mijn eigen ontbijtje kan klaarmaken en dit doe ik graag met verse producten van de markt. Die markt zit namelijk om de hoek en is er elke dinsdag en zaterdag. Dit is gelijk een goed excuus om de dag te beginnen met een wandeling onder de stralen van een steeds warmer wordende zon.

 

Gelegen in het hart van Caleta de Fuste vind je Villas Alicia. De villa is voorzien van onder andere drie slaapkamers, een ruime woonkamer en een gezellige living. Het allerleukste is de tuin met privézwembad en ligbedden. Zo is verkoeling altijd dichtbij! Het plaatsje Caleta de Fuste is een levendige plek om je vakantie door te brengen. Binnen enkele minuten lopen bereik je het mooie strand Playa del Castillo en in de omgeving vind je een scala aan winkels en eetgelegenheden.

Neem een duik in je eigen zwembad;Op loopafstand van het strand en de stad;Heerlijk zonnen op een ligbedje;Volledig uitgeruste villa

Afstand tot strand circa 1 kilometer (zandstrand)

8 dagen

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

zo 28 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 1.049,00

Locatie

Villas Alicia
c/ los morales 9, 11. c/ los dragos 8, 10, 14 caleta de fuste
Caleta de Fuste
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com