Juz de Yartan Hotel… ik vind het een heel bijzonder adresje. Het ligt pal in de historische wijk van Artà, prachtig! Ik bevind me dan ook temidden van allerlei typisch Spaanse straatjes waar ik uren doorheen kan wandelen. Mijn verblijf zelf is al net zo pittoresk. Hoge plafonds, een mooie binnenplaats, een wensput, groene luiken voor de ramen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het is werkelijk heel speciaal dat ik hier mag slapen.

De kamers zijn ingericht met moderne meubels en sierlijke decoratie. In het restaurant dat al net zo mooi is ingericht, staat iedere dag een smakelijk ontbijt voor je klaar en wordt gezorgd voor de lekkerste koffie. Het terras bij het zwembad is ook al zo’n fijne plek. Er staan namelijk Balinese bedden om heerlijk op te relaxen en even weg te dommelen. Verder dromen kan in de spa met sauna, massage-opties, en lekker verwarmd zwembad. Dan is er nog een dakterras waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht tijdens zwoele zomeravonden. En ben je op zoek naar een favoriete wijn om mee naar huis te nemen zodat je het vakantiegevoel nog even vast kunt houden: in de wijnkelder proef je de allerlekkerste wijnen.

Genieten van het uitzicht op het dakterras;Balinese bedden & spa om te ontspannen;Midden in de historische wijk van Artà

Afstand tot strand circa 10 kilometer (zandstrand

8 dagen

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

zo 28 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 954,00

Locatie

Juz de Yartan Hotel
calle rafael banes 27
Artá
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com