Dit is een van mijn meest mooie nieuwe ontdekkingen op Rhodos, Villa Salakos. Toen ik hier aankwam, voelde ik gelijk de oase van rust die hier heerst. Het landschap lijkt hier net een tekening, zo prachtig de schilderachtige bergen die mij omringen. Mijn glimlach groeit met de minuut. Ik open de deur van de stenen villa en ik kom binnen in een woonkamer die in Griekse klassieke stijl ingericht is. Hier kan ik mij wel thuis voelen!

Ik koos voor de villa met privézwembad, in de tuin vallen mijn ogen daar direct op en ik kan niet wachten om zo een duik te nemen. Ook is er een overdekt terras waar ik van de schaduw kan genieten. De villa is tot in de puntjes verzorgd, met een warme inrichting, prachtige kunstwerken en robuuste stenen muren. ’s Avonds, als de laatste zonnestralen verdwijnen achter de bergen, steek je de barbecue aan en geniet je samen met je gezelschap van de perfecte zomeravond.

Ruime villa’s in Griekse stijl;Omringend door prachtige landschappen;Plons in het zwembad;Perfecte uitvalbasis om het eiland te verkennen

8 dagen

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

ma 29 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 723,00
Excl. €2,50 calamiteitenfonds per boeking en evt. lokale taxen/heffingen

Locatie

Villa Salakos
Salakos Village
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com