26% Korting!


Eeuwen lang heeft het water Nederland en de Nederlanders kunnen beschermen. Met name tegen andere volken op rooftocht of oorlogspad. Breng eens een bezoek aan het Waterlinie Museum en kom nu ook van alles te weten over de waterlinies. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelig entree tickets bestellen met een voordeel van wel 26% van 9,50 voor slechts 7,00.

Klik ook hier om je entree tickets voor het Waterlinie Museum in Bunnik te bestellen.

Het Waterlinie Museum:

Al eeuwen lang wisten de inwoners van ons land hoe ze het water konden gebruiken om hun land te verdedigen. En zo konden ze eeuwenlang indringers buiten de deur houden. Wil je daar nou ook niet veel meer van weten? Dit unieke museum is gevestigd in een oud fort. En verteld het verhaal wat al begint bij de Romeinen. Zij hebben honderden jaren geleden bepaalde gebieden van ons land bezet gehouden. De geschiedenis van het museum gaat door tot en met de geschiedenis van de waterlinie in de Tweede Wereldoorlog. Hier moet je absoluut geweest zijn als je liefhebber bent van kastelen, forten en vestingwerken.

geschiedenis van de romeinen tot de Tweede wereldoorlog in het Waterlinie Museum

Interaktief Waterlinie Museum:

Het hele museum is een interaktieve ontdekkingstocht. Het hoogtepunt van deze ontdekkingstocht is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een virtuele parachutesprong te maken. Is dat niet super spannend maar ook ultra gaaf tegelijk? Ook kun je de virtuele vijand verslaan via een speltafel waar je zelf de waterlinie kunt inzetten. Kortom een plek waar je als je kind niet genoeg van kunt krijgen. Wanneer zien we jou virtueel uit een vleigtuig springen?

Maak een virtuele parachutesprong in het Waterlinie Museum

Wist je dat:

Wist je dat het Waterlinie Museum in 2019 is verkozen tot het meest kind vriendelijke museum van de provincie Utrecht. Ruim 4000 jonge museumbezoekers stemden voor dit unieke en interactieve museum.

Parkeren:

Je kunt je auto prima bij het museum parkeren. Het tarief daarvoor is 4,00 per dag.

Klik ook hier om je entree tickets voor het Waterlinie Museum in Bunnik te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren ook geïnteresseerd in Kasteel Heeswijk in Heeswijk Dinther, het Muiderslot in Muiden en het Oorlogsmuseum in Overloon.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 7 juli t/m do 31 december 2020

Openingstijden

Het museum blijft voorlopig gesloten tot 1 september.
Het fortterrein is wel toegankelijk van donderdag tot en met zondag.

Prijs

7,00
Van 9,50 voor slechts 7,00
Kinderen van 5 tot en met 12 jaar van 6,00 voor maar 4,00
Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis

Locatie

Waterlinie Museum
Achterdijk 12
3981 HB Bunnik
Meer informatie / boeken


Booking.com