Je Laatste Kans!


Grijp nu je kans om met een leuke korting de wereldberoemde musical voorstelling Mamma Mia, gebaseerd op de gelijknamige song van de band ABBA, te bekijken.

Laatste kans:

Dit is het laatste seizoen waarin deze musical wordt opgevoerd en wees er snel bij voordat de kaarten zijn uitverkocht, want na dit zomerseizoen is het echt over. In december 2019 wordt de laatste voorstelling gegeven. Tickets kun je via Dagjeuitpagina.nl met 55% korting bestellen van €65,= voor vanaf €37,50!

Klik hier om je entree tickets voor de musical Mamma Mia te bestellen.

Mamma Mia de musical:

De musical draait om Sophie, een jongedame die op het punt staat om te gaan trouwen en haar moeder Donna. Beiden wonen op een Grieks eiland. Sophie weet niet wie haar vader is, maar zou graag willen dat ze door haar vader wordt weggegeven als ze gaat trouwen met haar jeugdliefde Sky.

Sophie leest in het dagboek van haar moeder dat er 3 mogelijke vaders zijn.  Ze nodigt alle 3 uit naar haar eiland te komen om uit te kunnen zoeken wie haar daadwerkelijke vader is.

Ook 2 vriendinnen van moeder komen naar het eiland. Met deze vriendinnen vormde moeder vroeger een trio. De vrouwen besluiten om samen nog één keer een optreden te geven op de vrijgezellenavond van Sophie. Die dag arriveren ook de mannen.

Sophie besluit de mannen voor de vrouwen te verbergen, maar moeder ontdekt toch de mannen. Een gecompliceerde situatie volgt, waarbij Sky ook nog in de veronderstellling is dat Sophie alleen maar wil trouwen om haar vader te vinden. Alles lijkt nu mis gaan.

Uiteindelijk leggen moeder en dochter het bij. Maar Sophie ontdekt dat ze nog niet zover is om te gaan trouwen. Voor Sophie maakt het inmiddels ook niet meer uit wie van de mannen haar vader is. Echter één van de 3 mannen raakt opnieuw verlieft op de moeder en vraagt haar ten huwelijk. Zo wordt er toch nog een bruiloft gevierd.

Wist je dat:

Wist je dat door de jaren heen de musical Mamma Mia al door meer dan 60 miljoen mensen is bekeken? En wist je dat de musical al in 1999 voor het eerst werd opgevoerd in Engeland? En dat er ook een Mamma Mia film is geproduceerd? Als laatste, wist je dat er een heus ABBA museum is, wat gevestigd is in Stockholm?

De cast:

  • Antje Monteiro speelt Donna.
  • Jolijn Henneman speelt Sophie.
  • Sophia Wezer speelt Tanja.
  • Anouk van Nes speelt Tanja.
  • Hilke Bierman speelt Roos.
  • Soy Kroon speelt Sky.
  • Kaj van der Voort speelt Sky.
  • Dieter Troubleyn speelt Sam.

(onder voorbehoud van wijzigingen)

Klik hier om je entree tickets voor de musical Mamma Mia te bestellen.

Stedentrip Utrecht:

Je kunt een bezoek aan de musical Mamma Mia natuurlijk prima combineren met een stedentrip Utrecht. Nog leuker is dat om dat samen te doen met een gezellige en romantische hotelovernachting. Klik eens hier om je hotelovernachting in Utrecht te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 30 november t/m zo 29 december 2019

Openingstijden

Speeltijden:
Dinsdag: 20.00 uur
Woensdag: 20.00 uur
Donderdag: 20.00 uur
Vrijdag: 20.00 uur
Zaterdag: 15.00 uur
Zaterdag: 20.00 uur
Zondag: 14.00 uur
Zondag: 19.00 uur

Prijs

Vanaf €37,50
Van €64,= voor vanaf €37,50

Locatie

Beatrix Theater Utrecht
Jaarbeursplein 6a
3521 AL Utrecht
Meer informatie / boeken


Booking.com