3,60 Korting!


Het Arkmuseum is een uniek museum en is het enige en het eerste drijvende Bijbelse themapark van Europa. Hier vind je bijzonder veel informatie over het intrigerende verhaal over de Ark van Noach. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu bijzonder goedkope tickets bestellen, met een korting van wel 22%. Een toegangskaartje bestel je via deze website al voor slechts 12,90 in plaats van 16,50 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dan al gauw 3,60 per entree ticket en je hoeft niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je goedkope entree ticket voor het Arkmuseum te bestellen.

Het Arkmuseum:

Een leuke wetenswaardigheid is de grootte van het schip. De Ark van Noach is namelijk maar liefst 70 meter lang, 13 meter hoog, 10 meter breed en heeft in totaal wel 4 verdiepingen. Naast het verhaal van Noach zelf, is er aandacht voor veel bijzondere vertellingen, zoals die van bijvoorbeeld Adam & Eva, Kaïn en Abel, Noach, Abraham, Mozes en Samson tot aan het Nieuwe Testament. Daarnaast verbindt De Boom des Levens, die door de hele Ark groeit, de verschillende verhalen. En laat verder het geheim zien van het Nieuwe Testament. Kortom een bijzonder leuk en leerzaam uitje voor jong en oud!

Arkmuseum

Leuk om te weten over het Arkmuseum:

Alleen al om de Ark te bouwen zijn er 1200 FSC bomen nodig geweest. Vervolgens heeft men in totaal 20 weken nodig gehad om alle bomen in balken en planken te zagen. Het binnenste gedeelte van de Ark werd van dennenbomen gemaakt. De buitenkant is van rood cederhout gemaakt dat afkomstig is uit Canada. Het gehele schip van De Ark is op een binnenvaartschip gebouwd die vroeger ijzererts transporteerde. De Ark zelf heeft geen motor en moet daarom gesleept worden.

Goed om te weten:

NB: Tot 10 februari 2024 is het Arkmuseum enkel op zaterdag geopend. Reserveren voor een tijdslot is verplicht.

Klik hier om je goedkope entree ticket voor het Arkmuseum te bestellen.

Arkmuseum

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of geïnteresseerd in meer musea en exposities.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: ParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

ma 15 januari t/m za 30 maart 2024

Prijs

Vanaf 15 jaar oud van 16,50 voor maar 12,90
Kinderen van 5 tot en met 14 jaar oud van 12,50 voor maar 9,90
Kinderen tot en met 4 jaar oud zijn gratis

Locatie

Arkmuseum
Bataviahaven
8242 PR Lelystad
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com