Er komen tal van gevaren op ons af, letterlijk gezien, wanneer er wordt deelgenomen aan het verkeer. Dankzij de nodige voorzichtigheid en en flinke dosis verkeersinzicht, is het echter mogelijk om toch veilig door alles heen te bewegen. Veel van het gevoel om gerust plaats te kunnen nemen achter het stuur, komt ook door de verzekering die in het geval van schade wel zal inspringen voor de kosten. Goed verzekerd zijn is dan erg belangrijk.

goed verzekerd

Wel even naar jouw wensen kijken:

Voor ondernemers bijvoorbeeld is het beter om ook een online aansprakelijkheidsverzekering zzp afsluiten te overwegen. De kosten vallen over het algemeen mee en zorg zo een extra verzekering voor veel rust tijdens het uitoefenen van het werk. Een dagje uit is natuurlijk wel wat anders, maar veranderd er niet veel aan het principe. Of het namelijk om een dagje uit gaat of bij de dagelijkse trip naar het werk, er bestaat altijd de kans dat er wat een ongeluk kan gebeuren. Nu dekt een standaard WA-verzekering lang niet alle schade en zal je er verbaast over staan hoe snel de kosten kunnen oplopen. Het is daarom ook, dat de mogelijkheid wordt geboden voor een aanvullende verzekering. Een mini casco of een volledige, ze zorgen ervoor dat ook eigen schade wordt vergoedt wanneer jij wordt aangewezen als de veroorzaker. Dan is het fijn om goed verzekerd te zijn.

goed verzekerd

Goed verzekerd? Niet alleen materiele schade is van belang:

Meer dan nog de materiele schade, is het de letsel en soms ook het overlijden van betrokkenen bij zo een ongeval, waar de kosten een enorme sprong naar boven maken. Een dagje uit kan zo wel een onverwachtse wending nemen wanneer je wordt geconfronteerd met de torenhoge kosten. Het is mogelijk om ook een 1- daagse verzekering af te sluiten voor zulke gevallen. Zo vallen de kosten mee en is het goed om ook de passagiers mee te nemen in de verzekering. Een inzittendenverzekering en eventueel eentje voor rechtsbijstand. Wie zo een dagje uit wellicht wil combineren met het bezichtigen van een auto, kan de gegevens controleren via Kentekencheck.net voor het uitvoeren van een kentekencheck. Dat gebeurt online en kan je de controle onderweg laten uitvoeren.

Het eerste waar je dus moeten kijken voordat het dagje uit begint, is de type verzekering. Indien die niet voldoet naar jouw wensen kan er een aanvullende verzekering worden aangesloten. Zo is een 1-daagse verzekering afsluiten snel gedaan en moet er eventueel ook een inzittendenverzekering worden afgesloten. Kortom ga zorgeloos op pad en wees goed verzekerd.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar auto theorie examen oefenen.

Bekijk deze aanbiedingWanneer

do 4 februari t/m vr 31 december 2021
Meer informatie / boeken


Booking.com