Crypto kopen? Een nieuwe trend waar de vaart nog lang niet uit is, wordt gevormd door het aankopen van crypto. Deze relatief nieuwe vorm van betalen binnen de financiële wereld, heeft tal van twijfels weten te overwinnen en is het voor velen al duidelijk dat deelname eraan veel voordelen oplevert. Het komt ook wel met zijn nadelen en moet het daarom duidelijk zijn waar de aandacht op gericht moet zijn.

crypto kopen

Het gemak dient de mens:

Ook wanneer het aankomt op het kopen van crypto. Het gaat allemaal via netwerken die wereldwijd te vinden zijn en kan zo een aankoop overal plaatsvinden, ook gewoon tijdens een dagje uit. Maar waarom zou je nu dat willen doen? Het antwoordt kan gevonden worden in de unieke dynamiek binnen de wereld van crypto en heeft die veel overeenkomsten met de aandelenmarkt. Het is mede door de vraag en het aanbod dat de prijzen van crypto grote veranderingen ondergaan. Dat gebeurt vaak ook nog snel en moet je er wel snel bij zijn om er voordeel uit te halen. Het meest recente crypto nieuws volgen helpt daarbij aardig mee en moet dat wel altijd gekoppeld worden met jouw eigen inzichten. De kunst is nu eenmaal om te kunnen voorspellen waar de koers naartoe gaat.

crypto kopen

Ook gewoon crypto kopen met jouw mobiel op zak:

De meeste handelsplatformen hebben ook nog speciale apps waarmee je met jouw mobiel op zak gewoon kan transacties kan verrichten. Het biedt toegang tot jouw digitale wallet en ook geschikt voor zeer veilig bitcoin kopen. Met deze mate van vrijheid en gemak, is een dagje uit dus prima te combineren met crypto kopen. Er zijn dus geen speciale voorzieningen nodig apart natuurlijk van een internetverbinding. Ook met een hard wallet is het mogelijk om crypto te kopen, maar zal dat wel vragen naar een plek waar je de beschikking hebt over een PC. Met een laptop is het ook mogelijk, maar is het wel zo zeer de vraag wie een laptop met zich mee sjouwt tijdens een dagje uit.

Bij het kopen van crypto is er dus niet veel nodig en kan het beperkt blijven tot een mobiel met een internet verbinding. Peer to peer transacties of die met een hard wallet zijn ook mogelijk, maar kunnen die niet tippen aan het gemak die zo een mobiel te bieden heeft. Wel even een account aanmaken op zo een handelsplatform en moet je natuurlijk wel over tegoeden (euro’s of crypto ) beschikken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in investeren tijdens een dagje uit.

Bekijk deze aanbiedingWanneer

do 4 februari t/m vr 31 december 2021
Meer informatie / boeken


Booking.com