Heerlijk achteroverleunen in een luie stoel, een drankje erbij en lekker niets doen tijdens een dagje uit. Hoewel, je zou juist nu datgene kunnen aanpakken waar je geen tijd voor had. Je hebt het te druk met werk. Nu heb je wel even de tijd, want op zo’ n dagje uit wordt voor alles gezorgd. Dus waarom niet even op jouw laptop nagaan welke de gunstigste aandelen zijn om in te investeren.

Het zijn best gekke tijden nu met de Coronapandemie, maar niet getreurd. Want je kunt tegenwoordig vrijwel alles online regelen. Dankbaar ben je zeker dat je nog je baan hebt en ook hebt kunnen sparen. Je hebt door de pandemie ook minder uitgegeven. In plaats van uit te geven, zou je het kunnen investeren. Je hebt er nu wel de tijd voor, tijdens je dagje uit. Welke mogelijkheden zijn er dan? 

investeren

Investeren in aandelen, NIO is een optie:

Op je dagje uit, kun je nagaan in welke aandelen het nu gunstig is om te investeren. De aandelen van het Chinees bedrijf NIO, zijn hierbij een optie. Dit bedrijf zou je de Aziatische concurrent van Tesla kunnen noemen. Het bedrijf concentreert zich, net als Tesla, op het produceren van elektrische en zelfrijdende auto’s. In het begin verkocht NIO zijn auto’s alleen in China. 

Echter, naar het schijnt focust het bedrijf zich nu ook op Amerika en Europa. Daar is de behoefte naar, met name, elektrische auto’s groot. NIO staat vooral sterk door investeringen van grote bedrijven zoals Tencent, Baidu en Sequioai om er een paar te noemen. Verder heeft NIO eigen batterijen die met een unieke dienstverlening aan gebruikers worden geboden met een abonnement. Lijkt NIO jou interessant? 

Bekijk eerst de nio aandelen koers verwachting. Deze aandelen kun je kopen op Etoro, Binckbank en Plus500. 

investeren

Overige populaire aandelen:

Lijkt NIO jou juist niet interessant? Er zijn voldoende andere populaire aandelen waaruit je kunt kiezen. Je kunt deze bekijken op aandelenkopen.nl. Naast de beschikbare aandelen zie je ook de uitwisselingen die de aandelen te koop aanbieden. Verder zie je, door beoordelingen van andere gebruikers, welke uitwisselingen de meest betrouwbare zijn. 

Je hebt hierbij de keuze uit Nederlandse aandelen, maar ook uit internationale aandelen. Verder kun je op dit platform investeren in aandelen van cryptovaluta. Voor de verschillende beschikbare cryptovaluta, word je op weg geholpen met een koers verwachting. Zo kun je zelf oordelen welke het voordeligst is voor jou om in te investeren. 

Het maakt niet uit in welke aandelen je investeert. Uiteindelijk is van belang dat je bewust bent van de risico’s. Beleggen in aandelen kan leiden tot verlies van je investering. Beleg daarom geld dat je kunt permitteren kwijt te raken. De betrouwbare uitwisselingen zijn vermeld, om je alvast op weg te helpen. 

Je kunt dan geld gereedzetten op de uitwisseling zodat wanneer je een gunstig aandeel ziet, je meteen kunt toeslaan. Dus, bereid je goed voor, zet geld klaar dat je kunt verliezen, volg de koersen, investeer en boek winst. 

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in een all inclusive dagje uit.

Bekijk deze aanbiedingWanneer

do 4 februari t/m vr 31 december 2021
Meer informatie / boeken


Booking.com