Voor nu is het een beetje moeilijk met de Coronapandemie om een reisje met het vliegtuig te maken. Maar het kan binnenkort veranderen omdat er al een effectief vaccin is ontwikkeld. Als eenieder is ingeënt, kan het reizen weet normaal worden als eerder. Het zou dus verstandig zijn nu te boeken, voordat het drukker wordt. En met alle gedoe rond COVID19 ben je nu toe aan een all inclusive reis. 

Wereldwijde locaties voor een all inclusive trip 

Je kunt vooraf online all inclusive vakanties bekijken. Met deze link kom je op een website terecht waarop je ziet in welke landen je op vakantie kunt. Ook welke gebieden en welke locaties je kunt aandoen op zo een volledig verzorgde reis. Het is een heel ruim aanbod waarbij je ook meteen het tarief te zien krijgt. All inclusive is exact wat de woorden vertaald betekenen in het Nederlands, alles inbegrepen. 

Denk maar aan de vluchten, het overstappen, verblijfplaatsen, maaltijden en bepaalde dranken onbeperkt beschikbaar. Zij die activiteiten wensen, worden in de gelegenheid gesteld te sporten. Tennis, fitness en zwemmen. Voor de waaghalzen zijn er unieke glijbanen, voor de kinderen kinderclubs. Voor mama en papa entertainment, zoals livemuziek en shows. Het hele gezin komt aan zijn of haar trekken.

all inclusive

De voorbereiding

Als je al weet wat de bestemming is voor jouw volgende all inclusive reis, kun je beginnen met de voorbereidingen. Je kunt nu al boeken en de verschillende deals bekijken op de website. Je bent van plan zelf te rijden naar de luchthaven Schiphol. Bekijk goedkoopparkerenschiphol.eu zodat je vooraf een parkeerplek kunt regelen. En niet dat je op de dag van vertrek merkt dat de goedkoopste plekken al gebruikt worden. 

Je hebt keuze uit 3 mogelijkheden. Shuttle parking, valet parking en park, sleep & fly. Shuttle parking is de goedkoopste van de drie. Hierbij rij je naar de parkeergarage en rij je verder naar de vertrekhal met een shuttle bus. Bij valet parking rij je zelf naar de juiste vertrekhal. Daar wacht de chauffeur van de parkeergarage jou op en die rijdt jouw auto naar de parkeergarage. 

all inclusive

Park, sleep & fly kies je wanneer je vroeg in de ochtend een vlucht hebt bijvoorbeeld. Hotels rondom Schiphol hebben dit idee geintroduceerd zodat passagiers toch nog een goede nachtrust kunnen hebben. Je betaalt voor de overnachting, terwijl je auto gratis blijft op de parkeerplaats. Je wordt met een shuttle bus opgehaald en vervoerd naar de juiste vertrekhal. 

Er zijn mogelijkheden zat om een all inclusive reis te boeken. Wereldwijd zijn er prachtige plekken die perfect zijn om helemaal tot rust te komen. Op website zie je meteen enkele prijzen en welke deals beschikbaar zijn. Je moet dan nog een parkeerplaats in orde maken op Schiphol. Hierbij kun je ook online nagaan welke parkeerplaats het voordeligst is op Schiphol. Shuttle parking is over het algemeen de goedkoopste. 

Maar je zult toch zelf moeten nagaan als je niet liever voor valet parking of park, sleep & fly moet bestellen. 

Bekijk deze aanbiedingWanneer

ma 4 januari t/m vr 31 december 2021
Meer informatie / boeken


Booking.com