Zorgeloos op reis


Breng ook eens een bezoek aan Noord Amerika. Wordt jouw volgende reis ook één naar het land van de onbegrensde mogelijkheden? Of ga je liever op reis naar Canada? Welk land je buiten Europa ook wil bezoeken, vaak ben je een visum nodig. Check ook eens de site van e-visums.nl. Bij hen kun je online visums aanvragen voor circa 50 verschillende landen.

Als je wilt weten of je voor jouw volgende reis een visum nodig bent, of je wilt meteen een visum aanvragen, kijk dan eens op  e-visums.nl voor passende informatie.

Visum voor de USA:

Een rondreis door de USA is voor velen een droom. Verwen jezelf en laat die droom eens heerlijk uitkomen. En zo’n droomreis hoeft echt niet duur te zijn. Ga er bijvoorbeeld op regenachtige middag maar eens voor zitten. Inloggen op het internet en shoppen op diverse reis sites voor de USA. Dan kun je zelf zien dat je prima betaalbare reizen naar de USA kunt maken. Eén en ander is natuurlijk wel afhankelijk van je wensen. Maar een Amerika reis hoeft echt niet veel duurder uit te pakken dan een zomervakantie naar bijvoorbeeld Spanje of Italië.

Amerika visum

Reistip voor de USA:

Als we je een tip mogen geven voor een prachtige rondreis door Amerika? De Westkust is echt een top bestemming. Boek je vlucht naar bijvoorbeeld Los Angeles en huur een personenauto of camper op het vliegveld. Vooral een camperreis is populair. Voordat je vertrekt is het aan te raden om eerst een hotelovernachting te boeken. Dat is bij veel autoverhuurbedrijven namelijk een vereiste. Maar daarna kun je dan écht op pad!

Autoreis door Amerika

Nationale Parken:

Een prachtroute voert je langs de kust naar San Diego. Op je weg vind je beroemde attracties zoals bijvoorbeeld Disney World, Seaworld en Universal Studios. In San Diego kun je een dagbezoek brengen met de trein naar het plaatsje Tiguana in Mexico. Daarna ga je de binnenlanden in en de staat Arizona binnen. De tocht voert je via de meest prachtige natuurgebieden en Nationale Parken naar Tucson en Flagstaff. Je kan overweldigende parken bezoeken! Zoals bijvoorbeeld: Monument Valley N.P, Grand Canyon N.P. en Zion N.P. Voordat je het weet rijd je Arizona alweer uit, en de staat Nevada binnen. Death Valley wil je absoluut gezien hebben.

Wereldberoemde steden:

En natuurlijk mag een bezoek aan Las Vegas niet ontbreken op je Amerika reis. Ga je nog een gokje wagen? Misschien win je je reis wel terug! Na Las Vegas gaat de koers richting San Fransisco. Een andere tip is om alvast van tevoren je entree tickets te boeken voor bezienswaardigheden zoals een bezoek aan het gevangeniseiland Alcatraz. Vaak zijn deze bezienswaardigheden namelijk al volgeboekt. Als je weer richting Los Angeles rijdt, is de kustroute echt een aanrader. Deze staat ook hoog op de lijst met mooiste kustroutes ter wereld. O ja, onderweg niet vergeten om Hurst Castle te bezoeken!

Om deze reis te kunnen maken moet je wel een USA visum ofwel je ESTA aanvragen.

Amerika visum

Visum voor Canada:

Canada is ook een favoriete bestemming om een relaxte rondreis te maken. Laat je ook bewonderen door schitterende natuur, indrukwekkende fjorden en ontspannen steden. Ook reizen door Canada is pas mogelijk als je in het bezit van een geldig visum. De eTA Canada kun je ook weer makkelijk en eenvoudig aanvragen via  e-visums.nl.

Canada visum

Reistip voor Canada:

Met name de westkust van Canada kunnen we je aanbevelen; een camperreis langs de Nationale Parken van Canada is de ultieme droom. Vlieg naar Vancouver en pik daar je van tevoren gehuurde camper op. Nadat je Vancouver verkend hebt reis je via de pont naar Vancouver Island. Vanuit hier kun je bijvoorbeeld prima orka’s of walvissen spotten. Reis over Vancouver Island in noordelijke richting. Als je een werkelijk een meer dan schitterende boottocht wil maken, moet je beslist de Inside Passage ferry tocht nemen tussen Port Hardy en Prince Rupert.

Wildlife:

Tijdens deze circa 17 uur durende overtocht komt je ogen te kort om te genieten van al het natuurschoon de tocht je biedt. Je vaart tussen grillige fjorden door en wordt daarbij vergezeld van dolfijnen, allerlei doorten walvissen, orka’s, zeearenden en diverse andere prachtige dieren. Vanuit Prince Rupert kun je koers zetten naar de meest prachtige Nationale Parken zoals Banff N.P, en Jasper N.P. Hoeveel beren, moose, vossen en bizons zul je spotten? Over beren gesproken……. Als je enigzins verzekerd wilt zijn van beren? Rij dan vanaf Prince Rupert richting de grens met Alaska. Net zo’n 1,5 kilometer over de grens ligt het plaatsje Hyder. Daar staan zelfs regelmatig camera teams van wereldberoemde natuurzenders om beren in hun natuurlijke habitat te filmen. Via de Rocky Mountains kom je weer terug in Vancouver, waar de reis eindigt.

Geïntresseerd geraakt en een visum nodig?

Natuurlijk zijn er nog vele andere immens prachtige bezienswaardigheden en culturen te vinden in de USA; het is een ontzettend divers land. Denk bijvoorbeeld aan de landen van de Native Americans, Jamestown; waar de Engelsen hun eerste permanente nederzetting stichtten, het Vrijheidsbeeld in New York en nog vele andere bezienswaardigheden.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

wo 6 januari t/m vr 31 december 2021

Locatie

E-visums.nl
Piet Heinstraat 7
7204 JN Zutphen

Contact

+31 502100245
Meer informatie / boeken


Booking.com