Volledige Vrijheid!


Ga jij ook voor volledige vrijheid als je op vakantie bent? Heb je dan al eens gedacht aan een camper huren voor een camperreis? Via DagjeuitPagina.nl kun je nu de camper van je dromen uitkiezen.

Klik hier om je droomcamper samen te stellen en revaar het gemak van een camperreis.

Camper huren voor een Camperreis:

Op vakantie gaan met een camper zorgt voor een absoluut gevoel van vrijheid! Zelf bepalen waar de reis naartoe gaat. helemaal zelf bepalen wanneer je wilt vertrekken. Lekker zelf bepalen wanneer je wilt pauzeren, waar je stopt, hoe lang je ergens blijft enz. enz. enz. Meer vrijheid kun je niet hebben. Met je camper wegrijden en niet weten hoe de reis gaat verlopen. Of de weersverwachting bekijken en de zon volgen bijvoorbeeld is een mogelijkheid. Naar plaatsen gaan, waar je altijd al eens hebt willen kijken. Je hebt je bed en keuken voorzieningen bij je, dus wie doet je wat? In sommige landen mag je wildkamperen. Is dat niet wat?

Camper huren voor een camperreis

Eerste keer Camper uren voor een camperreis:

Ook voor de eerste keer een camper huren is reuze simpel. Bekijk eerst wat voor budget je er voor hebt. Voor ieder budget kun je namelijk een camper huren in diverse prijsklassen. Daarna kun je kijken wat voor soort reis je gaat maken en daar een keuze in maken. Ga je bijvoorbeeld voor een camperreis met een gezin of ga je met je partner naar een muziekfestival. Je kunt ook nog de regio uitkiezen waar je je camper wilt huren. Na je selectie krijg je een lijst met campers van jouw voorkeur.

Kinderen en de camper:

Een ander voordeel is als je met kinderen reist, ze zich prima kunnen vermaken in de camper tijdens de reis. Ze ervaren namelijk over het algemeen meer comfort dan in een personenauto en ze hebben de ruimte om spelletjes te doen, te lezen of een filmpje te kijken. En je hebt je eigen toilet bij je dus geen last van bijzonder vieze toiletten langs de snelweg.

Eerste Camperreis:

Als je voor de eerste keer met een camper op pad gaat, zal er een wereld voor je open gaan. Heb je wel eens eerder met een groter voertuig dan een personenauto gereden? Voor sommige campers heb je namelijk een C of C1 rijbewijs nodig in verband met het gewicht. Daarnaast is het aan te bevelen om van tevoren eens te oefenen hoe je achteruit rijdt. Misschien is het wel fijn om je steevast tijdens het achteruit rijden te laten gidsen door iemand die schuin achter de camper staat. Kijk ook eens hoe je rond een obstakel zoals een boom of lantaarnpaal maneuvreert. Je zult namelijk een ruime bocht moeten maken voordat je afslaat. Anders raak je het obstakel met de achterkant van je camper. Ook is de dode hoek in de spiegels van de camper groter dan die van je personenauto.

Tips voor Camper huren voor camperreis in beeld:

Al met al kun je nuttige tips opdoen zodat je naast veel plezier ook veilig van je gehuurde camper kunt genieten. Bekijk voor de tips ook eens onderstaande film:

Klik hier om je droomcamper samen te stellen en ervaar het gemak van een camperreis.

Duurzaam op reis:

Net als het huren van een camper van particulieren, wordt duurzaam reizen ook steeds populairder. Dat geldt natuurlijk ook voor het dagelijkse leven. Kijk ook eens op www.rentsy.nl. Op deze website kun je werkelijk van alles huren. Handig en makkelijk te filteren op lokatie en hoofdartikel. In verband met duurzaamheid is het wellicht aan te bevelen om eerst eens te kijken op de website van Rentsy of je je gewenste artikel kunt huren in plaats van kopen. Dat is vaak goedkoper en in ieder geval beter voor het milieu.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van deze site keken ook naar of waren geïnteresseerd in de CamperExpo in Houten en de 22 daagse Camperreis door Canada.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

wo 6 januari t/m vr 31 december 2021
Meer informatie / boeken


Booking.com