Nu de de meest strakke teugels van de Coronamaatregelen wat gevierd zijn en we er langzaamerhand weer op uit kunnen trekken, ondernemen veel mensen ook weer dagjes uit op hun E Bike. Vanzelfsprekend hoop je dan te genieten van een prachtige dag, waarop je heerlijk veel zorgeloze kilometers kunt maken. En natuurlijk kunt genieten van de door jouw gekozen route, de vrijheid en de natuur. Helaas komt het ook nog wel eens voor dat het ergens mis gaat zo’n dag. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Hieronder staan wellicht wat waardevolle tips. Ook voor als het eens mis zou gaan.

E Bike uitjes:

Stedentrip:

Heb je er wel eens aan gedacht om een stedentrip met je eigen fiets te ondernemen? Dat biedt namelijk vele voordelen. Je kunt dan ook met je eigen auto op pad gaan. Je fiets op de fietsendrager meenemen en de auto buiten de stad op een Carpool of bij een Transferium parkeren en fietsend verder gaan. Dat scheelt je direct een hoop parkeergeld. En je kunt de stad van je keuze lekker op eigen gelegenheid en snelheid verkennen. Stoppen wanneer je wilt en de bezienswaardigheden aandoen die jouw interesse hebben. Een andere goed idee is wellicht om je fiets op de trein mee te nemen voor een stedentrip.

Caravan- of Campervakantie:

Als je met je caravan of camper op vakantie gaat is het ideaal om je E Bike mee te nemen. Met de fiets kun je namelijk de omgeving van je bestemming verkennen, terwijl je de caravan of camper op de camperplaats of camping achter laat. Genieten van de natuur, cultuur of een oude stad. Immers met de fiets ben je pas echt buiten. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de auto beleef je alles veel intenser. De wind door je haren, de geluiden die je beter kunt horen en de geuren die je opsnuift. Ook is het ideaal om kleine boodschapjes mee te doen.

Trek erop uit in je eigen omgeving:

De E Bike leent zich ook uitstekend om je eigen omgeving eens te verkennen. Er zijn vast bezienswaardigheden in je omgeving die je nog niet eerder bezocht hebt. Hoe vaak hoor je mensen niet zeggen dat ze in verre landen wel de highlights bezocht hebben, maar bijvoorbeeld de botanische tuin in de directe omgeving nog nimmer gezien hebben.

E Bike verzekering van Diks verzekeringen

E Bike verzekering:

Je E Bike gebruiken voor een stedentrip, dagje weg of caravan- of campervakentie, begint natuurlijk bij het afsluiten van een goede verzekering. Een goede verzekering is een verzekering die datgene dekt wat jij belangrijk vindt. Of waarvan je denkt dat de waarschijnlijkheid hoog aanwezig is dat je overkomt. Kijk voor een passende verzekering maar eens bij Diks E bike/fiets verzekeringen. Zij zijn onder andere specialisten in het verzekeren van je E Bike.

Meer dan E Bike verzekering:

Wist je overigens dat je bij Diks verzekeringen nog veel meer verzekeringen kunt afsluiten, dan uitsluitend een fiets verzekering? Ze verzekeren daar namelijk alles wat maar voorzien is van een wiel. Je kunt dus ook je oldtimer, quad, brommobiel, bedrijfsauto en nog veel meer verzekeren.

E Bike verzekering

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren ook geïnteresseerd in Corona Proof uitjes en vakanties, Hotelaanbieding 2 personen voor 34,95 en 50 Plus datingsite ontmoet leeftijdgenoten.

Bekijk deze aanbiedingWanneer

vr 22 mei t/m do 31 december 2020

Locatie

Diks Verzekeringen
Lorentzlaan 4
3401 MX IJsselstein

Contact

088 – 688 37 00
Meer informatie / boeken


Speelgoed met korting


Booking.com