5,05 Korting!


E Chopper huren; Geniet ook heerlijk onbevangen en vooral milieubewust van “hoe schoon de provincie Limburg is”. Heerlijk zorgeloos sturen op een echte Chopper en genieten van de natuur en de omgeving. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu op diverse plaatsen in Limburg en Noord Brabant je E-Chopper huren.

Klik ook hier om je Voordeel Voucher voor het huren van zo’n stoere bike te bestellen.

E-Chopper huren

E Chopper huren:

Heerlijk Chopper rijden door de provincies Limburg en Noord Brabant. Genieten van de wind in je gezicht, de geur van vers gemaaid gras, de geur van het bos of bijvoorbeeld van het platte land. En geen last van het lawaai of de uitlaat gassen van een verbrandingsmotor. Wel de uitstraling van een echte bike, maar niet de nadelen. Huur zo’n stoere E-Chopper en verken geheel groen de mooiste plekjes van Limburg. Vanaf het verhuurpunt van je keuze krijg je bovendien interessante tips mee voor de mooiste routes. En bovendien is de E Chopper uitgerust met een dubbele accu. Daardoor kun je er met gemak zo’n 70 a 80 kilometer mee rijden. Wanneer zien we jou op zo’n stoere bike?

E-Chopper huren

E Chopper Teamuitjes :

Je kunt al een E Chopper huren voor 2 uur, van 25,00 voor slechts 19,50. En voor een langere tijd, tot wel een hele dag zo’n stoere machine huren kan ook. Natuurlijk mag je daar heerlijk zelf van genieten. Maar het is ook mogelijk om met grotere groepen E Choppers te huren. In Meerselo, bij Nika Actief hebben ze bijvoorbeeld de beschikking over wel 50 bikes. Het huren van een E Chopper is natuurlijk ook super geschikt en leuk idee voor een ongedwongen dag samen met je collega’s, teamgenoten, familie of vrienden.

Klik ook hier om je Voordeel Voucher voor het huren van zo’n stoere bike te bestellen.

E-Chopper huren

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Mannen Avontuur en je eigen Camper Huren voor je camperreis.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

zo 8 mei t/m za 30 juli 2022

Prijs

Van 25,00 voor maar 19,95

Locatie

Nika Actief
Haag 4
5815 CB Merselo
Meer informatie / boeken


Booking.com