Met opdruk en in allerlei kleuren en maten!


Sla nu ook je slag op de Online Badjas Shop. Via dagjeuitPagina.nl kun je nu je meest favoriete badjas bestellen. Een badjas is op dit moment trending en erg hip! Kies nu zelf het aantal badjassen, type badjas, je lievelings kleur, welke soort stof en je gewenste opdruk.

Klik hier om je zelf samengestelde badjas bij de Badjas Shop te bestellen.

Online Badjas Shop

Online Badjas Shop:

Via de Online Badjas Shop bestel je simpel en eenvoudig de badjas van jouw keuze. Stel eerst je badjas samen via een makkelijk filter systeem en via de winkelwagen kun je eenvoudig en makkelijk betalen. En de bezorging gaat ook heel snel. Voor 17.00 uur besteld is op de volgende werkdag al thuis bezorgd. Natuurlijk is het logisch dat het bedrukken van een badjas wat langer duurt, omdat het meer werk en dus tijd kost. Het kan dan ook zijn dat een te bedrukken badjas een dagje later wordt bezorgd.

Allerlei soorten en maten in de Online Badjas Shop

Online Badjas Shop voor je ideale Dagje Uit:

Je kunt je badjas natuurlijk alleen thuis dragen. Maar je mag je nieuwe badjas ook meenemen naar je ideale uitje. Denk bijvoorbeeld eens aan een heerlijk sauna bezoek. Of neem je badjas mee voor op je hotelkamer tijdens een stedentrip of een aantal dagen uitwaaien op een Waddeneiland of ergens aan de kust.

Badjas om weg te geven:

Een badjas is één van de meest gegeven kado’s tijdens de kerst. Maar dat hoeft je er niet van te weerhouden om een badjas op andere momenten van het jaar weg te geven. Wat is er nou leuker om samen met je partner in dezelfde badjas in een wellness centrum te relaxen. Of bestel een te gekke hippe badjas met eigenwijze opdruk voor de baby van je collega of familielid.

Klik hier om je zelf samengestelde badjas bij de Badjas Shop te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren geïnteresseerd in Australisch BBQen met de Auspit en de Outdoor Producten Shop met kwalitatief hoogstaande Outdoor artikelen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

di 15 t/m vr 31 december 2021
Meer informatie / boeken


Booking.com