Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Australisch BBQen; Het buiten barbecue seizoen staat weer voor de deur. Heerlijk genieten met vrienden, familie, buren of collega’s van de buiten barbecue. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu een uniek Australisch device bestellen om je handen vrij te hebben tijdens het barbecueën; de Auspit.

Klik ook hier om je Australisch device, de Auspit te bestellen.

Australisch BBQen:

Binnenkort is het weer zover. De klok wordt het laatste weekeind van maart weer een uur vooruit gezet, waardoor de dagen heerlijk langer worden. De temperatuur gaat omhoog en het bloed van de fervente buitenkok gaat beslist sneller stromen. Het mooiste en meest inventieve gereedschap voor dit jaar is met stip de Auspit. Dat is barbecueën op zijn Australisch. Dat wil je toch zeker een keer uitgeprobeerd hebben?

Australisch BBQen

Waarom Australisch BBQen:

De voordelen van Australisch BBQen zijn divers. Met dit device heb je de handen vrij voor het belangrijkste aspect van barbecueën, namelijk het sociale aspect. Daarnaast het is een bijzonder makkelijke manier van barbecueën. Terwijl jij ontspannen achterover hangt, eventueel met een lekker drankje en plezier hebt met je gezelschap, gaart je overheerlijke gerecht langzaam klaar. Tevens is de Australische BBQ makkelijk mee te nemen bij outdoor-activiteiten en als je gaat kamperen.

Alleen of met een gezelschap. Lekker Australisch BBQen

Hoe de Auspit te gebruiken:

Je kunt de Auspit op allerlei manieren gebruiken. Het apparaat past dan ook op nagenoeg alle merken en types barbecue. Van een Weber barbecue tot en met de Big Green Egg. En van de Campingaz tot en met Cadac. Je kunt de Auspit zelfs gebruiken bij een simpel houtgestookt vuurtje tussen wat losse stenen. Het maakt ook niet uit of je vlees, vis of vegetarisch gerechten klaar maakt. De Auspit is op uitzonderlijk veel manieren toepasbaar. Daarnaast werkt de Auspit draadloos. Je bent slechts 2 D batterijen nodig. Daar kan het apparaat wel 150 uur op werken.

Klik ook hier om je Australisch device, de Auspit te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Outdoor Producten in de Outdoortravelstore, Halfords Belastingvrije Fietsen en Motor Accessoires in de Motor Accessoires Winkel.
Wanneer

vr 27 maart t/m do 31 december 2020


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com