50% Korting!


Wie draagt de meest Foute Kersttrui tijdens het feestje? Fouter dan fout kan bijna niet met deze unieke aanbieding van de Foute Kersttrui! Via DagjeuitPagina.nl kun je nu je mega Foute Kersttrui bestellen met 50% korting vabn €29,95 voor maar €15,=.

Klik hier om je prachtige blitse Foute Kersttrui te bestellen.

Kijk maar eens op onderstaand filmpje wat voor leuk feestje je onder andere kunt maken met een super verkeerde kersttrui.

 

Foute Kersttrui:

Heb je altijd al eens met kerst willen rondlopen in een super foute kersttrui, dan is hier je kans! Met deze leuke aanbieding maak je de blits op ieder kerstfeest. Heerlijk jezelf kunnen zijn op de eindejaars kerstborrel van je werk. Of tijdens de jaarlijkse kerstverplichting met de familie. Maar ook op ieder ander kerstfeestje verschijn je in je meest favoriete foute kersttrui. Kortom bestel gauw zo’n topper van een foute kersttrui en maak je kerstfeestje compleet!

Foute Kersttrui groen

Welke keuzes kun je maken:

De foute kersttruien zijn er in 3 verschillende kleuren. Te weten rood, groen en blauw. Je kunt de truien bestellen in de maten M, L, XL en XXL. De rode en groene truien zijn voorzien van feestelijke led lichtjes. Zo weet je zeker dat je opvalt, ook als het licht uit valt. Ga je voor de rode trui met als blikvanger Rudolph the red nosed reindeer? Of is groen meer jouw kleur met de kerstman als afbeelding? Of hou je het ietwat meer behoudend bij blauw, zonder de stemmige led verlichting, maar dan wel weer met een leuke silhouet afbeelding van de kerstman.

Bestellen:

Een totaal verkeerde kersttrui is er niet alleen om voor jezelf te houden en zelf aan te trekken. Geef ook eens een kersttrui kado en maak iemand anders blij. voordat ze uitverkocht zijn of niet meer verkijgbaar in de door jouw gewenste maat. Als je deze trui op werkdagen voor 15.00 uur besteld, heb je hem de volgende dag al in huis. Oh ja, de rode en groene trui vallen klein uit, dus een maatje groter bestellen is wel aan te bevelen. Wie maakt me los?!

Foute kersttrui blauw

Klik hier om je prachtige blitse Foute Kersttrui te bestellen.

Bekijk deze aanbieding



Wanneer

wo 11 t/m di 31 december 2019

Prijs

€15,=
Van €29,95 voor maar €15,=
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com