Veel gekocht!

Boek nu hier je tickets voor de busreis en de entree voor de Music Show Scotland “Auld Lang Syne” in Gelredome Arnhem vanaf €69,=.

Stap in de Keltische wereld van doedelzakken, opzwepende drummers en tapdansers. Niet de doorsnee taptoe, maar een bijzonder indrukwekend schouwspel waar je nog lang van na kunt genieten. Meer dan 200 drummers, pipers, orkestleden, zangers en dansers treden voor je op. Kijk maar eens voor een impressie op onderstaand filmpje van het concert in Ahoy, eerder dit jaar en geniet alvast van de voorpret wat je straks live kunt aanschouwen.

Klik hier om je tickets voor de busreis inclusief zitplaats op de eerste rang voor de show in Gelredome te boeken.

Klik hier om je tickets voor alleen de busreis naar Gelredome, exclusief entree tickets.

De Music Show Scotland zal op diverse plekken in Nederland, Duitsland, België  en het Verenigd Koninkrijk worden gegeven. De tour die deze bands maken begint op 17 november 2018 in Antwerpen en eindigd op 19 oktober 2019 in Berlijn. Voor de optredens in Gelredome Arnhem en Ahoy in Rotterdam zijn busreizen inclusief of exclusief entree tickets georganiseerd.

Kies ook voor het gemak van een georganiseerde busreis. Je weet zeker dat je vertrekt en dan hoef je je niet druk te maken over de navigatie, de drukte van het Nederlandse verkeer, toenemende files, het milieu en vooral de diverse regelgeving omtrent milieuzônes, parkeren en parkeercontroleurs met een slechte dag.

Geniet mee van dit fantastische 3 uur durende muziek, zang en dans spektakel met de naam “Auld Lang Syne”. Dat betekend “vervlogen tijden” en zal de de rode draad van het concert zijn. Een spraakmakend spektakel wat gehouden wordt in het enorme decor van een levensgroot kasteel. Als speciale gast zal dit jaar de Josti band samen met de artiesten van de Music Show Scotland optreden.

Klik hier om je tickets voor de busreis inclusief zitplaats op de eerste rang voor de show in Gelredome te boeken.

Klik hier om je tickets voor alleen de busreis naar Gelredome, exclusief entree tickets.

Op dit moment zijn de tickets voor de busreis naar en de entree voor het concert in Rotterdam Ahoy op 23 maart 2019 nog niet beschikbaar. Zodra deze beschikbaar komen kun je ze via dagjeuitpagina.nl bestellen.

Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 29 december 2018

Openingstijden

Aanvang 14.30 uur

Prijzen

V.a. €69,=

Locatie

Gelredome
Batavierenweg 25
6841 HN Arnhem


Booking.com
Het Laatste Tafeltje