Verblijf 3, 4, 5 of 6 dagen in Nieheim in het Teutoburger Woud o.b.v. all-inclusive Verblijf in het familie gerunde Parkhotel Nieheim in het Teutoburger Woud. Begin je dag goed met een heerlijke ontbijtbuffet dat voor je klaar staat. Het Teutoburger Woud (het land der duizend bergen) staat vooral bekend om de vele wandel- en fietsroutes en biedt een scala aan vrijetijds- en excursiemogelijkheden. Geniet van de adembenemende natuur met een panoramisch uitzicht of bezoek een van de klim- of avonturenparken.
Wil je een dagje er tussen uit? Bezoek dan de steden Bielefeld, Kassel of Paderborn. Allen binnen een uur te bereiken. Bielefeld heeft een historische binnenstad met winkels, boetieks en kroegjes. Ook vind je hier een botanische tuin en een dierenpark voor de liefhebbers. In de directe omgeving van het hotel kun je een bezoek brengen aan de bierbrouwerij en kaasmakerij!
Bij terugkomst in het hotel geniet je in het restaurant “Lanzino Lounge” van een heerlijk dinerbuffet met geselecteerde wijnen en vele lekkernijen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 18 oktober t/m di 31 december 2024

Prijs

€ 139,00

Locatie

Parkhotel Nieheim
Am Park 6
33039 Nieheim
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com