Natuurlijk ontdek je Almere het beste op de fiets! Of je nu de stad bezoekt voor een vakantie, een dagje uit, of een actief avontuur, een toertocht op een e-bike mag niet ontbreken. En die perfecte fiets huur je in Almere natuurlijk daar waar; de natuur adembenemend is; de fietspaden uitgestrekt zijn en de lokale voorzieningen top zijn.

Ontdek de Oostvaardersplassen: Fietsen in gecreëerde schoonheid

Een van de meest betoverende plekken in Almere is ongetwijfeld de Oostvaardersplassen, ofwel Nationaal Park Nieuw Land. Op die oude zeebodem lijkt het misschien niet meer dan een uitgestrekte vlakte, maar schijn bedriegt. Tijdens je fietstocht ontdek je talloze exotische vogelsoorten, die op zichzelf al een ware attractie vormen. Huur je fiets in Almere, stap op en ontdek de pracht van natuur en mankracht in de Oostvaardersplassen.

Kilometervreten met een doel: Fietsen naar Lelystad

Ben jij een echte kilometervreter? Fiets dan richting Lelystad, maak een pitstop en laat je innerlijke shopaholic los in het bruisende Bataviastad. Of bewonder de fascinerende verhalen in Batavialand, waar de geschiedenis en ambacht tot leven komt. Sluit je tocht af over de dijk, langs het Markermeer, terug naar Almere. Daarom kun je het beste jouw elektrische fiets huren in Almere want met een fijne e-bike heb je altijd de wind in de rug, waardoor je moeiteloos 30, 40 of zelfs 50 kilometer aflegt zonder het te merken. Fietsen was nog nooit zo leuk!

Ontdek het Stadcentrum: Shoppen, dineren en cultuur snuffelen

Na een enerverende fietstocht is het stadcentrum van Almere dé plek om te ontspannen en te genieten. Ga shoppen in de moderne winkelstraten, dineer in gezellige restaurants, geniet van een ontspannen lunch op een zonnig terrasje, of snuffel rond in de kunstlinie voor een tentoonstelling. Voor de filmfanaten is er ook een bioscoop waar je kunt neerstrijken na een dag vol avontuur. Het bruisende Stadcentrum biedt alles voor een perfecte afsluiting van je dag op een huur fiets door Almere.

Almere verkennen met een e-bike

Met een elektrische huurfiets geniet je moeiteloos van de natuurlijke pracht, nieuwe én historische bezienswaardigheden, maar ook van het gemak van altijd wind mee. Dus, of je nu dwars door de Oostvaardersplassen fietst, een shoppinguitje maakt naar het levendige Bataviastad, of ontspant van de late middagzon langs het Markermeer, een fiets huren in Almere maakt je avontuur compleet. Ontdek de stad, buitengebieden en landschappen van Flevoland op een duurzame en actieve manier, en geniet van elke kilometer van dit unieke stukje Nederland!

Bekijk deze aanbiedingWanneer

vr 12 april t/m wo 31 december 2025
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com