20,= korting!


Voor een beetje “verlichting” tijdens de altijd zo donkere dagen rondom de kerst en het eind van het jaar, bezoek je de mysterieuze Broadway Musical “Anastasia” . Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelige entree tickets bestellen voor de beste plekken met 20,= korting voor vanaf 20,70

Klik ook hier om je entree tickets voor de Broadway Musical Anastasia te bestellen.

Anastasia de Musical:

De Broadway Musical Anastasia is geïnspireerd op de gelijknamige tekenfilm uit 1997. Het verhaal speelt zich af in het Rusland rondom het jaar 1918. En het gaat over de Tsarendocher Anastasia. Geruchten doen namelijk vermoeden dat Anastasia het geweld van de Bolsjewieken tegen de Tsarenfamilie heeft weten te ontvluchten. Zij zou aan deze moordpartij ontsnapt zijn.  Jaren later, als nog steeds niet duidelijk is wat er prcies met de Tsarendochter is gebeurd of waar ze gebleven is, duikt er een vrouw op zonder naam en zonder geschiedenis. Men noemt haar Anya. Haar enige bagage is een muziekdoosje. En bovenop al dat mysterieuze lijkt ze ook nog een sprekend op de groothertogin Anastasia Romanov.

Anastasia

Wat volgt is een adembenemend avontuur langs vorstelijke paleizen. Op zeker moment vlucht ze zelfs naar Parijs. Op de huid gezeten en achtervolgd door de Russische officier Gleb. Zou Anya nu echt de enige overgbleven dochter zijn van Tsaar Romanov zijn? Kortom een super zinderende story vol intriges en dubbele agenda’s en met een historisch tintje. Maar vooral een prachtige musical die je absoluut gezien moet hebben! Jij komt toch ook?

De cast van Anastasia in AFAS Scheveningen

Fijn om te weten:

Je kunt je auto eventueel (betaald) parkeren in de omgeving van AFAS Schevingen. Er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de 2e rang. Hoe eerder je boekt des te groter de kans is op een mooie plaats. Helaas kunnen er geen mindervalidenplaatsen worden bijgeboekt binnen dit arrangement.

Klik ook hier om je entree tickets voor de Broadway Musical Anastasia te bestellen.

Stedentrip Scheveningen

Stedentrip:

Een bezoek aan deze prachtige musical leent zich bovendien uitstekend om te combineren met een stedentrip. Kom leuke dingen doen in Den Haag of ga eens een dagje uitwaaien op het strand van Scheveningen. Nog leuker is om dat te doen met een gezellige en romantische hotelovernachting. Klik eens hier om je hotelovernachting in Den Haag of je hotelovernachting in Scheveningen te boeken.

Anderen bekeken ook:

Anderen bekeken ook of waren ook geïnteresseerd in de volgende musicals en shows: Soul Sisters op diverse lokaties in Nederland en Tina de Tina Turner Musical in Utrecht.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

wo 12 t/m za 29 februari 2020

Openingstijden

Aanvangstijden:
Woensdag 15.00 en 19.30 uur
Donderdag en vrijdag 20.00 uur
Zaterdag 15.00 en 19.30 uur
Zondag 12.00 en 16.00 uur

Prijs

Vanaf 20,70
Vanaf 20,70

Locatie

AFAS Circustheater
Circusplein 50
2586 CZ Den Haag
Meer informatie / boeken


Booking.com