Het is weer zover, het vakantiegeld is gestort. Tijd om na te denken over leuke uitjes met het gezin! We begrijpen dat je graag optimaal wilt genieten van deze bijzondere tijd. Daarom hebben we een aantal geweldige ideeën voor je op een rijtje gezet. Of je nu houdt van avontuur in de natuur of liever culturele uitstapjes maakt, er is voor ieder wat wils! Weet jij nu niet precies hoeveel geld je krijgt? Dan kun je ook gemakkelijk je vakantiegeld berekenen, zodat je precies weet wat je te besteden hebt. Zo kun je bijvoorbeeld vast wat tickets online bestellen, zodat je zeker weet dat je toegang hebt.

Natuurliefhebbers

Voor de natuurliefhebbers onder ons biedt Nederland tal van prachtige plekken om te ontdekken. Neem bijvoorbeeld de Veluwe, een uitgestrekt natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen door dichte bossen en uitgestrekte heidevelden. Het is ook de perfecte locatie voor fietsliefhebbers en voor het spotten van wilde dieren zoals herten en wilde zwijnen. Vergeet zeker niet je verrekijker mee te nemen om geen enkel detail te missen! Daarnaast is Nationaal Park de Biesbosch een echte aanrader. Dit unieke waterrijke natuurgebied is ideaal om per kano te verkennen. Peddel door de kronkelende riviertjes, vaar langs de dichte rietkragen en observeer de rijke flora en fauna van het moerasgebied. Of je nu kiest voor een rustige kanotocht of een actieve wandeling, in de Biesbosch ontdek je de natuur op zijn mooist.

Cultuur snuiven

Als je meer geïnteresseerd bent in cultuur, dan zijn er in Nederland volop mogelijkheden. Bezoek bijvoorbeeld het Rijksmuseum in Amsterdam, waar je de kans krijgt om wereldberoemde werken van Nederlandse meesters zoals Rembrandt en Vermeer van dichtbij te bewonderen. Daarnaast is het Kröller-Müller Museum, gelegen in het hart van Nationaal Park De Hoge Veluwe, zeker een bezoek waard. Hier kun je niet alleen genieten van de indrukwekkende kunstcollectie, waaronder vele werken van Van Gogh, maar ook van de prachtige beeldentuin die het museum omringt. Vergeet ook zeker niet om een wandeling te maken door de historische binnensteden van steden zoals Delft, Haarlem, en Utrecht. Deze steden staan vol met oude gebouwen, bieden gezellige terrasjes en leuke winkeltjes, waardoor ze de perfecte combinatie van cultuur en ontspanning bieden.

Avontuurlijk gezinsuitje

Voor de avonturiers is er ook genoeg te beleven. Wat dacht je van een dagje naar een pretpark? Nederland heeft verschillende top attractieparken waar je je helemaal kunt uitleven. Ga bijvoorbeeld naar de Efteling en betreed een sprookjeswereld vol magie en spanning. Of bezoek Walibi Holland, waar je adrenalinekick gegarandeerd is met de vele spannende attracties.

Actief bezig zijn

Wil je liever actief bezig zijn tijdens je uitje? Ga dan naar een van de vele klimbossen of outdoorparken in Nederland. Hier kun je klimmen, klauteren en tokkelen tussen de bomen. Ook zijn er diverse stranden en meren waar je kunt genieten van watersportactiviteiten zoals surfen, zeilen of suppen. Voor de echte waaghalzen is er zelfs de mogelijkheid om te skydiven! Kortom, mogelijkheden genoeg dus!

Bekijk deze aanbieding



Wanneer

wo 8 mei t/m wo 31 december 2025
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com