Goedkope Tickets!


Tina de Musical; Dé musical over het leven van de legendarische Tina Turner. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu bijzonder voordelig entree tickets bestellen met een hoge korting voor vanaf 28,=.

Klik hier om je entree tickets voor Tina de Musical te bestellen.

Tina de Musical:

Wie kan er meer over haar leven vertellen dan Tina Turner zelf? Daarom is het unieke van deze fantastische musical, dat de ster zelf samengewerkt heeft met de producers van de musical. Hier wordt dan ook het echte ongecensureerde verhaal op de planken gebracht en verteld over deze superster. Niets ontziend en rauw. Ooit ter wereld gekomen in Nutbush, Tennessee in de Verenigde Staten. En met de nodige dosis doorzettingsvermogen en zich niet altijd aan de geldende regels houdend heeft ontwikkeld tot een weergaloze wereldster van formaat.

Tina’s grootste hits:

Tijdens de musical worden al haar grote hits ten gehore gebracht. Van Nutbush City Limits tot Private Dancer en van Love Got To Do With It tot en met The Best. Kun jij ze allemaal meezingen? Bestel hier je tickets en kom ook naar het Beatrix Theater in Utrecht voor een onvergetelijke voorstelling waar je nog lang met veel plezier aan terug zult denken.

Wist je dat:

Wist je dat miljoenen mensen inmiddels een concert van Tina Turner hebben bezocht en haar live hebben zien optreden. Dat ze meer concertkaarten heeft verkocht dan welke solo artiest ter wereld ook! En dat ze tijdens haar carrière 11 Grammy Awards heeft gewonnen

Klik hier om je entree tickets voor Tina de Musical te bestellen.

Tina de Musical

Stedentrip Utrecht:

Een bezoek aan deze musical, is een ideale gelegenheid om te combineren met een stedentrip Utrecht. Utrecht heeft namelijk heel veel moois te bieden om te bekijken, om te ondernemen en om te doen. Plak er eens een extra dag aan vast en neem de tijd om de stad Utrecht te verkennen. klik hier om je hotelovernachting Utrecht te boeken.

Wat bekeken anderen:

Anderen bekeken of waren ook geïnteresseerd in de volgende shows en musicals: Souls Sisters op diverse locaties in Nederland en Anastasia de Broadway Musical in Den Haag.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 12 februari t/m zo 31 mei 2020

Openingstijden

Aanvangstijden:
Dinsdag tot en met vrijdag om 20.00 uur
Zaterdag om 15.00 en 20.00 uur
Zondag om 14.00 uur

Prijs

Vanaf 28,=
Vanaf 28,=

Locatie

Beatrix Theater Utrecht
Jaarbeursplein 6A
3521 AL Utrecht
Meer informatie / boeken


Booking.com