Origineel idee om kerstmarkten te bezoeken


Kerstmarkt cruises: Overweeg ook eens om op een originele, leuke en ontspannen manier verschillende kerstmarkten in Duitsland, België of Nederland te bezoeken. Kijk maar eens verder en boek ook één van de gezellige meerdaagse luxe kerstmarkt cruises. Via Dagjeuitpagina.nl kun je al een leuke kerstcruise boeken vanaf €296,=.

Klik hier om alle Rivier Cruises te bekijken.

Ontmoet de kerstman op de kerstmarkt

Kerstmarkt Cruise:

De kerstmarkt cruises staan volledige in het teken van kerst en het bezoeken van kerstmarkten. Het grote voordeel van een kerstcruise is dat je volledig ontspannen arriveert bij de verschillende kerstmarkten die je tijdens je cruise bezoekt. Je hoeft immers niet zelf te rijden,  je hoeft je niet druk te maken over de te volgen route en ook geen kopzorgen te hebben over een parkeerplaats. Maak een keuze uit één van de kerst cruises en bezoek de bekende kerstmarkten in Keulen, Düsseldorf, Antwerpen, Mechelen of Dordrecht.

Genieten van een glaasje Glühwein op de kerstmarkt cruises.

Kerstmarkt:

De donkere maar o zo gezellige dagen voor kerst. Het jaargetijde dat de dagen weliswaar op zijn kortst zijn, de avonden en nachten lekker lang,  maar wel overal de aangename en vooral gezellige sfeer van kerst hangt. Kerstbomen worden opgetuigd, lampjes opgehangen en de kerstmarkten worden opgezet. Al jaren worden deze kerstmarkten druk bezocht. Met name de kerstmarkten in Duitsland en België zijn populair.

Breng ook eens een bezoek aan zo’n gezellige kerstmarkt. Met een beetje geluk is er sneeuw gevallen voor het optimale kerstgevoel. Overal hoor je traditionele kerstmuziek, ervaar je de geur van glühwein, bratwurst und sauerkraut en kun je op de foto met de kerstman.

Lekker slenteren langs kerststalletjes, inspiratie opdoen voor je eigen kerst inrichting of kerstdis en leuke hebbedingetjes voor de kerst kopen.

De Dom van Keulen in kerstsfeer

Wat kun je verwachten:

Afhankelijk van welke cruise je kiest, zal er een gastvrouw of -heer/reisleider aan boord zijn en zal ontbijt, lunch en diner aan boord inclusief jouw arrangement zijn. Er zijn verder ook meerdaagse cruises waarbij je de keuze hebt van 4 tot 10 dagen weg. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om extra excursies bij te boeken.

Nieuwjaars Cruise:

Geen zin om tijdens de jaarwisseling thuis te zijn? Aarzel dan niet en boek een nieuwjaars cruise over de Rijn. Het luxe 5 sterren cruise schip Crucevita brengt je over de Rijn langs prachtige en adembenemende landschappen. En als absoluut hoogtepunt een spectaculaire oudejaarsavond viering. Aanschouw daarna het siervuurwerk vanaf het dek van het schip. Misschien met een glaasje bubbels? Meer ontspannen kun je niet het nieuwe jaar in, toch?

Klik hier om je nieuwjaars Cruise te boeken.

Ontmoet de kerstman tijdens de kerstmarkten cruise.

Bekijk hieronder de diverse Kerstmarkt Cruises en Rivieren Cruises:

8 daagse Rivier Cruise over de romantische Rijn  met €100,= per persoon last minute korting van €879,= voor €779,=.

10 daagse Rivier Cruise hoogtepunten van de Donau met €50,= per persoon last minute korting van €979,= voor €929,=.

4 daagse Kerstmarkt Cruise Keulen en Düsseldorf vanaf €296,=.

5 daagse Kerstmarkt Cruise over de Rijn vanaf €416,=.

10 daagse Kerstmarkt Cruise over de Donau vanaf €749,=.

6 daagse Kerstmarkt Cruise over de Rijn vanaf €619,=.

7 daagse Kerstmarkt Cruise Belgische steden en Zuid Holland vanaf €639,=.

Een van de luxe cruise schepen

Klik maar eens hier om alle Rivier Cruises te bekijken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 6 december t/m za 4 januari 2020

Prijs

Vanaf €296,=
Vanaf €296,=
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com