Keuze uit diverse Europese steden

Als je niet veel tijd (over) hebt en je wilt wel wat leuks ondernemen, kun je ook kiezen voor een ééndaagse stedentrip per bus naar een interessante Europese stad. Via Dagjeuitpagina.nl kun je nu met korting een ééndaagse bustrip boeken met korting vanaf €24,95.

Brussel:

De stad die alom in het teken staat van Europa. Hier is het Europees parlement gehuisvest en wordt het beleid van en voor Europa gemaakt. Daarnaast is het de hoofdstad van België. Brussel heeft vele bezienswaardigheden. Van Manneke Pis tot en met een prachtig centrum wat nog uit de 11e eeuw stamt.

Klik hier om je ééndaagse stedentrip per bus vanaf €24,95 naar Brussel te boeken.

Lille:

Lille ligt in het noorden van Frankrijk, tegen de de Belgische grens aan. Lille kent vele bezienswaardigheden en is een erg gezellige stad met smalle straatjes, kleurrijke pleinen en interessante architectuur. Lille kent ook een druk bezochte brocantemarkt.

Klik hier om je ééndaagse stedentrip per bus vanaf €29,95 naar Lille te boeken.

Parijs:

Parijs, de stad van de liefde en romantiek. De stad aan de Seine met haar wereldberoemde architectuur en iconische bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren, Arc de Triomphe, Notre Dame en Basilique du Sacré-Coeur. Parijs de stad die eens in je leven bezocht moet hebben.

Klik hier om je ééndaagse stedentrip per bus vanaf €34,95 naar Parijs te boeken.

Aankomst Tour de France 2019 in Parijs:

Beleef deze unieke ervaring en wees zelf getuige van de finish van de Tour de France op 28 juli op de Champs Elysees. Voor de wielerfanaten the place to be. Zelf de wielrenners aanmoedigen, sfeer proeven en genieten van dit waanzinnige spektakel.

Klik hier om je ééndaagse aankomst Tour de France per bus vanaf €34,95 te boeken.

Londen:

No need to say more! Londen de stad die dagelijks het nieuws domineert. Breng eens een bezoek aan Londen en ervaar zelf de sfeer omtrent de Brexit. Maak een ride met de London Eye, bekijk de kroonjuwelen in The Tower of London, kijk toe bij de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace, rij rond in een dubbeldekker, drink een Guiness in een echte Britse Pub, bezoek West Minster Abbey of shop till you drop in Oxfordstreet.

Klik hier om je ééndaagse stedentrip per bus vanaf €44,95 naar Londen te boeken.

Berlijn:

Berlijn de stad die eens verdeeld was in Oost en West. Nu een parel van moderne en historische architectuur. De stad die een mengeling is van hippe wijken met moderne gebouwen en authentieke bouwwerken uit de Tweede Wereldoorlog. Breng ook eens een bezoek aan het roemruchte Checkpoint Charlie of rij jezelf rond in een Oostduitse Trabant.

Klik hier om je ééndaagse stedentrip per bus vanaf €44,95 naar Berlijn te boeken.

Canterbury:

Canterbury de stad bekend om haar Kathedraal en de zetel van de aartsbisschop van Canterbury. Deze prachtige stad ademt nog de sfeer van de middeleeuwen uit met haar historische bezienswaardigheden. Maak eens een roeitochtje over de rivier de Stour. De Canterbury Cathedral, St Augustine’s Abbey en St. Martin’s Church zijn in 1988 op de UNESCO werelderfgoedlijst geplaatst.

Klik hier om je ééndaagse stedentrip per bus vanaf €44,95 naar Canterbury te boeken.

Disneyland Parijs:

Ontmoet al je Disney helden in Disneyland Parijs. Mickey Mouse, Donald en Dagobert Duck, helden uit de film Toy Story, met wie ga jij op de foto? Kom in de wereld van sprookjes en magie en waar iedereen weer kind mag zijn.

Klik hier om je ééndaagse bustrip vanaf €109,= naar Disneyland Parijs te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

ma 1 juli t/m di 31 december 2019

Prijzen

Vanaf €24,95
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje