40% Korting!

Als je met de hele familie eens gezellig Halloween wil meemaken en beleven, kom je naar het Happy Halloween festival in attractiepark de Waarbeek bij Hengelo. Via Dagjeuitpagina.nl kun je nu entree tickets bestellen met een korting van 40% korting van €12,50 voor slechts €7,50.

Klik hier om je entree tickets voor Halloween de Waarbeek in Hengelo te bestellen.

Happy Halloween de Waarbeek:

Tijdens het Happy Halloween festival in de Waarbeek, kun je naast het genieten van de reguliere attracties, heerlijk griezelen van het Happy Halloween. Het hele park heeft een Happy Halloween metamorfose ondergaan. Kom je ook genieten van de betoverende versieringen en acteurs. Meer dan 20 gezellige griezels kun je tegen het lijf lopen. Je mag er zelfs mee op de foto! Mits je dat aandurf natuurlijk…………

Meer dan 20 acteurs voor Happy Halloween in de Waarbeek

Happy Halloween House:

Vrolijk griezelen doe je in het Happy Halloween House. Dit vrolijke spookhuis is geopend van 10.00 tot 17.00 uur en bovendien bijzonder geschikt voor de kleinsten onder ons.

Let op: Daarna, omstreeks 17.30 wordt het vrolijke spookhuis omgetoverd in een ander, sinister thema, genaamd “Nightmares with Pelle”. Als de nieuwe betovering eenmaal een feit is, wordt een bezoek uitsluitend geadviseerd voor de leeftijdcategorie vanaf 12 jaar oud.

Halloween Shows:

Tijdens het Halloween festival worden er leuke shows opgevoerd in het nieuwe Waarbeek Theater. Maar ook een speciale Griezelbingo. Kabouter Moeskop en Postbode Pelle beleven weer spannende avonturen, en daarmee kun jij ze helpen.

Attractiepark de Waarbeek

Attractiepark de Waarbeek:

Als je geen interesse hebt of niet in de gelegenheid bent om het Happy Halloween festival te bezoeken, maar je wilt wel tijdens de reguliere opening het familie attractie- en pretpark de Waarbeek bezoeken, dan kun je hier je entree tickets bestellen.

Een bezoek aan het attractiepark is ook een super idee voor een verjaardag- of kinderfeestje of een gezellig dagje weg met de hele familie evenals een uitstapje met opa en oma. Kortom bijzonder geschikt voor jong en oud.

Klik hier om je entree tickets voor Halloween de Waarbeek in Hengelo te bestellen.

Bekijk deze aanbiedingWanneer

za 5 t/m vr 25 oktober 2019

Openingstijden

10.00 - 20.00 uur

Prijzen

Van €

Locatie

Attractiepark de Waarbeek
Twekkelerweg 327
7554 SC Hengelo
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com