5,49 Korting!


Als je een hoop plezier wilt beleven, niet teveel wilt betalen en toch lekker een dagje uit wilt zijn, breng je een bezoek aan het attractiepark De Waarbeek in Hengelo, Overijssel. Je kunt nu al je goedkope entree tickets bestellen via DagjeuitPagina.nl met wel 27% korting. Je betaalt dan geen 19,99 aan de kassa ter plaatse, maar bestelt al toegangskaartjes via deze website voor slechts 14,50. Dat scheelt je dus al gauw 5,49 per entree ticket.

Klik hier om je entree tickets voor attractiepark De Waarbeek in Hengelo inclusief All You Can Eat te bestellen.

Attractiepark De Waarbeek:

Meer dan 30 attracties staan er ongeduldig op je te wachten in dit attractiepark. Alle attracties zijn ingedeeld in categoriëen. Zo kun je makkelijk en eenvoudig zien wat voor soort attractie het is en voor wie de attractie geschikt is. En bovendien is er nog niet zo lang geleden nog een nieuwe attractie opgetuigd. Welke dat is? Dat kun je beter zelf bekijken. Of misschien nog beter, zelf uitproberen!

Plezier voor de hele familie in De Waarbeek

All inclusive:

Eén van de successen van De Waarbeek wordt dit jaar absoluut de all you can eat formule. Dat betekend dus heerlijk lekker onbevangen spelen en zoveel eten en drinken voor één prijs. Is dat nou geen super aanbieding? Je kunt de hele dag zoveel fruit, patat, snacks, sauzen, soep van de dag eten zoveel je wilt. Verder kun je onbeperkt koffie, thee, limonade drinken. En waterijsjes eten totdat je er buik ervan bevriest.

All you van eat oftewel alles inclusief in De Waarbeek

Evenementen in De Waarbeek:

In het pretpark worden ook leuke evenementen gehouden. Onder andere wordt er ieder jaar een Happy Halloween feest georganiseerd. Hou de kalender dus in de gaten.

Jong en oud hebben plezier in De Waarbeek Hengelo

Wist je dat:

Wist je dat De Waarbeek al bestaat sinds 1924? Dat betekend dus dat het park anno 2024 al 97 jaar oud is. Dit jaar vieren ze dus hun 100 jarig jubileum. Tijd voor een feestje! Het park is overigens begonnen met een Engelse tuin, een tennisbaan en een prieeltje. Probeer ook eens de oudste nog werkende stalen achtbaan ter wereld uit! 

Ideaal dagje weg voor jong en oud

Groepsuitjes:

Attractiepark De Waarbeek is uitermate geschikt als dagje uit voor de hele familie. Ook kun je er prima terecht voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje of met een groep vrienden.

Klik hier om je entree tickets voor attractiepark De Waarbeek in Hengelo inclusief All You Can Eat te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder naar of waren geïnteresseerd in Attractiepark Duinen Zathe inclusief all you can eat en Kernies Familiepark in Kalkar (Duitsland), inclusief all you can eat.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 24 mei t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

De waarbeek is niet dagelijks geopend.
De sluitingstijden verschillen per seizoen.
Check de website voor de juiste sluitingstijden.
Indien geopend, vanaf 10.00 uur

Prijs

Van 19,99 voor slechts 14,50
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang

Locatie

De Waarbeek
Twekkelerweg 327
7554 SC Hengelo (Overijssel)
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com