40% Korting!

Dit is toch werkelijk een fantastische unieke aanbieding en mogelijkheid! Boek een weekeind weg naar een hotel in Salland of Twente en geniet van een dagje toeren met een Mini  Cabriolet door het Sallandse of Twentse land.

Klik hier om deze kekke aanbieding te boeken.

Hotel naar keuze in Delden of in Raalte.

Unieker kunnen we het haast niet maken tijdens een korte vakantie in eigen land. Bij deze aanbieding is inbegrepen een overnachting in een hotel naar keuze in Delden (binnen zwembad en sauna) of in Raalte (binnen zwembad en Turks stoombad) en de huur voor 1 dag van een Mini Cabrio.

Mini Cabriolet:

Toeren met de Mini Cabrio biedt je de unieke mogelijkheid om Salland te verkennen en er een leuk dagje uit van te maken. Je hebt 150 vrije kilometers tot je beschikking dus welke kant gaan we eerst op?

Trek erop uit in een Mini Cabriolet.

Salland heeft een aantal unieke plekken om langs te toeren. Prachtige landschappen, afgewisseld met eeuwen ouden boerenervenen, oude molens,  bomenlanen, houtwallen, bossen, authentieke dorpjes en leuke stadjes die je zeker een bezoek kunt brengen.

Prachtige natuur tijdens je toertocht.

Waar gaat je tocht naartoe?

Rij maar eens met je Mini Cabriolet naar Deventer, de Hanzestad aan de IJssel. Deventer is onder andere bekend om zijn jaarlijkse Dickens Festival. Er is zelfs een Dickens Kabinet in Deventer.

Als we je een tip mogen geven; gebruik daarvoor vooral de binnenwegen. Heerlijk dat vrije gevoel van het rijden in een Cabrio combineren met de vrijheid van te gaan waar je wilt en vooral te stoppen waar en wanneer je wilt. En dan weer terug via Holten en Hellendoorn langs de Sallandse Heuvelrug.

Naast het prachtige Sallandse landschap is er ook veel cultuur op te snuiven in Overijssel. Tussen Heino en Wijhe ligt kasteel Nijenhuis met een prachtige beeldentuin. In de beeldentuin worden werken van gerenomeerde kunstenaars tentoon gesteld.

Mooie en unieke doorkijkjes.

Wist je dat er in Raalte een museum is met unieke Amerikaanse motoren? Het museum is geopend van 1 mei tot en met 31 oktober en laat je de geschiedenis zien van Amerikaanse motoren van 1900 tot omstreeks 1980. Er zijn enkele prachtige zeldzame exemplaren motoren te bewonderen. Het rennersbloed begint al te kriebelen……….

Tijdens je toertocht in de Mini Cabriolet kom je genoeg museums tegen.

Overigens is Overijssel rijk aan een enorme diversiteit van museums. Van het Bijen Museum in Diepenveen tot een Museum boerderij in Hellendoorn. En van het Memory Oorlogs- en Vredemuseum in Nijverdal tot het Rijssens museum wat gevestigd is in een eeuwenoude Havezate.

Klik hier om deze kekke aanbieding te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

zo 7 juli t/m do 31 oktober 2019

Prijzen

Van €132,= voor v.a. €79,=

Locatie

Hotel de Zwaan Kerkstraat 2
Kerkstraat 2
8102EA Raalte
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje