10,00 Korting!


Halloween Slagharen onderscheid zich van de andere Halloween festiviteiten, door er totaal een eigen draai aan dit festival te geven. Want overdag, als het licht is, ziet het er nog wel op zijn allervriendelijkst uit op de Pumpkin Market. En met Randy en Rosie tijdens de Halloween show lijkt alles ook nog wel onder controle en ok. Maar dan……… ’s avonds als het donker wordt en de ondoden Slagharen gaan innemen, beheersen en bevolken…… Dan is het aan de echte diehard durfals tijdens Western Nightmares. Angstaanjagende walkthroughs en scare zones bezorgen je de nachtmerrie van je leven. 

Via DagjeuitPagina.nl kun je nu super voordelig goedkope entree tickets bestellen met een korting van wel 36%. Een toegangskaartje bestel je al via deze website voor slechts 17,50 in plaats van 27,50 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dus al gauw 10,00 per entree kaartje. En een ander voordeel is dat je niet hoeft te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je goedkope entree tickets voor Halloween Slagharen te bestellen.

Halloween Slagharen:

Ben jij wel te porren voor een beetje griezelen? Kom dan in de periode van 7 tot en met 29 oktober 2023 naar Vakantie en Attractiepark Slagharen. Het park staat dan namelijk in het teken van 2 nieuwe Halloween events, namelijk Scary Prairie en Western Nightmares. In Slagharen geven ze er tijdens dit Halloween festival helemaal hun eigen draai aan het evenement.

Welke avonden is het park geopend:

Natuurlijk is het belangrijk om te weten op welke avonden het park geopend is. Deze avonden van de Western Nightmares vinden plaats op 7, 13, 14, 20, 21, 25, 27 en 28 oktober vanaf 18.06.06 uur. Het park is dan geopend tot 22.00 uur. Durf jij te komen? We kunnen je natuurlijk niet verzekeren dat je ook weer heelhuids naar huis zult gaan……….

Klik hier om je goedkope entree tickets voor Halloween Slagharen te bestellen.

Halloween Slagharen

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in meer Halloween festiviteiten.

Bekijk deze aanbieding
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

za 7 t/m zo 29 oktober 2023
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com