7,00 Korting!


Kom gezellig met je moeder, zus, vriendin of collega naar de Libelle Zomerweek van donderdag 23 tot en met woensdag 29 mei 2024 naar de Libelle Zomerweek 2024. Het is dit jaar extra feest, want het is inmiddels de 27e editie van dit gezellige festijn. De zomerweek wordt gehouden in de Expo in Haarlemmermeer Vijfhuizen. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelig entree tickets bestellen met een heerlijke grote korting. Een toegangskaartje kost je dan geen 22,95 ter plekke aan de kassa, maar bestel je al voor slechts 15,95 via het internet. Dat scheelt je al gauw 7,00 per ticket. Oftewel 31%.

Klik hier om je entree ticket voor de Libelle Zomerweek 2024 in de Haarlemmermeer te bestellen.

Heerlijke Libelle Zomerweek 2024:

Eindelijk kan het dan weer! De Libelle Zomerweek is een onvergetelijk dagje uit met je moeder, zus, vriendin of collega. Eindeloos shoppen bij honderden tenten en standjes, tientallen gratis workshops, lekker eten, gezellig bijkletsen met de Libelle-redactie, nieuwe producten proeven en proberen, drie spetterende modeshows per dag, optredens van geweldige artiesten, interviews met bekende schrijvers en politici… Voor ruim 83.000 vrouwen dus weer genoeg redenen om naar dit unieke vrouwen festival te komen!

En dit jaar is het dubbel zoveel feest, want ze vieren de Zomerweek namelijk samen met Libelle en Margriet.

Libelle Zomerweek 2022

Vriendinnenfeest:

De Zomerweek 2024 is een groot feest voor vriendinnen. Het festival staat in het teken van te gekke optredens, lekker eten en drinken, creatieve workshops, modeshows, wooninspiratie en nog veel meer. Dit jaar is de 27e editie van Libelle Zomerweek. Dat wordt gevierd op een nieuwe locatie Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Hier kun je zowel binnen als buiten genieten van een dag vol gezelligheid in zomerse sferen. 

Openingstijden Libelle Zomerfeest:

De Libelle Zomerweek is dus van donderdag 23 tot en met woensdag 29 mei 2024 dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Maar al vanaf 09.30 uur kan je naar binnen voor een zalige kop koffie en lekker gebak.

Libelle Zomerweek 2022

Te verwachten Programma Libelle Zomerweek 2024:

Op dit moment wordt er hard aan het programma van 2024. Zodra de eerste programma elementen bekend zijn, zullen die ook op deze pagina te vinden zijn. Reken er maar vast wel op dat het een echt feestje gaat worden! Dit jaar wordt het evenement namelijk al voor de 27e keer georganiseerd. En dat gaat uitbundig gevierd worden. Tegelijk is er voor een nieuwe en te gekke nieuwe locatie gekozen. Namelijk in de Haarlemmermeer, de Expo! Alle ingrediënten voor een fantastische Zomerweek zullen er absoluut dit jaar ook weer zijn. Zoals natuurlijk te gekke optredens, veel creatieve workshops, superveel shops, lekker eten en drinken, modeshows, tuin en woon inspiratie, haar en beauty trends en nog heel, heel veel meer!

Klik hier om je entree ticket voor de Libelle Zomerweek 2024 in de Haarlemmermeer te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in De LenteFair 2024 in Rotterdam Ahoy.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 23 t/m wo 29 mei 2024

Openingstijden

09.30 - 18.00 uur

Prijs

Van 22,95 voor maar 15,95

Locatie

Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com