7,55 Korting!


Heb jij na al die donkere en gure winterperiode ook al de lentekriebels in je buik? Kom dan ook naar de LenteFair Rotterdam 2022 in Ahoy. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelig je entree tickets bestellen met wel 52% voordeel. Dan kost je toegangskaartje geen 14,50 maar slechts 6,95 via het internet. Dat scheelt je dus al gauw 7,55 per entree ticket.

Klik hier om je entree tickets voor de LenteFair Rotterdam 2022 in Ahoy te bestellen.

lentefair Rotterdam

LenteFair Rotterdam 2022:

Breng ook eens een bezoek aan de allereerste edite van de LenteFair Rotterdam. In aansluiting op de zeer succesvolle WinterFair edities is nu besloten om ook een Lentefair editie te organiseren. Dit nieuwe evenement vind plaats van donderdag 31 maart tot en met zondag 3 april in Rotterdam Ahoy. En jij kunt daarbij zijn en er een leuke en gezellige beurs van maken.

1e editie van de LenteFair Rotterdam

Wat kun je verwachten:

Op de LenteFair kun je onder andere een enorme diversiteit vinden voor een frisse start van het voorjaar. Er is werkelijk een enorm aanbod van interessante activiteiten. Zo kun je modeshows bekijken, workshops bezoeken en genieten van het entertainment in de vorm van life optredens op het podium. Naast dit alles kun je heerlijk shoppen. Want op de beursvloer vind je stands met een groot aanbod van sieraden, fashion, voeding, gezondheid en uiterlijke verzorging. Maar ook over interieur, tuinen en woonaccessoires. En zelfs over vakanties, outdoor aktiviteiten, bbqen en dagjes weg. Ga jij met een leuke beurs aanbieding naar huis? Of met een advies op maat? Op de beurs is er voor iedereen wel wat.  Ook voor de allerjongsten is er genoeg te doen. VoorKortom een gezellig dagje uit voor de hele familie!

Klik hier om je entree tickets voor de LenteFair Rotterdam 2022 in Ahoy te bestellen.

Stedentrip Rotterdam:

Wat is nou leuker om een bezoek aan de beurs te combineren met een stedentrip Rotterdam? Plak een dag extra aan je LenteFair bezoek met een gezellige en romantische hotelovernachting en verken de stad. Klik hier om je hotelovernachting Rotterdam te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 31 maart t/m zo 3 april 2022

Openingstijden

10.00 - 17.00

Prijs

Van 14,50 voor slechts 6,95
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com