Skip the line-toegang tot ’s werelds grootste Van Gogh-collectie

Het Van Gogh Museum bezit ’s werelds grootste collectie kunstwerken van Vincent van Gogh. Dit skip the line-ticket – geldig voor een specifiek tijdslot – is het enige beschikbare ticket waarmee je de rij voor de ticketverkoop kunt overslaan. Bekijk de schilderijen van Van Gogh en krijg een beeld van de ontwikkeling die hij doormaakte als kunstenaar. Er hangen overigens ook schilderijen van zijn tijdgenoten.

De vaste collectie van het museum omvat 200 schilderijen en andere werken van Van Gogh. Bekijk zijn serene landschappen en prachtige stillevens, maar ook boeiende tekeningen en brieven. Tezamen bieden ze een onthullende kijk op zijn bijzondere leven. Ook zijn legendarische schilderij Zonnebloemen hangt hier, net zoals een aantal van zijn aparte, maar schitterende zelfportretten.

Het museum toont ook werken van een aantal tijdgenoten van Van Gogh, zoals Gauguin en Monet. Dit geeft de mogelijkheid om het werk van Vincent van Gogh in een bredere context te plaatsen, en dat is ontzettend waardevol. Bekijk naast de vaste collectie ook de tijdelijke tentoonstellingen en leer meer over de 19e-eeuwse kunstgeschiedenis.

Zeng Fanzhi (20 oktober 2017 – 25 februari 2018)

De Chinese schilder Zeng Fanzhi heeft het werk van Van Gogh altijd genoemd als een van zijn grootste inspiratiebronnen. Voor deze tentoonstelling heeft Fanzhi een speciale serie werken gemaakt die een nieuw licht op de stijl van een aantal van Van Gogh’s meest iconische werken schijnt. Fanzhi brengt ze tot leven met zijn befaamde kringelende lijnen en uitspattingen van felle kleuren.

Hoogtepunten
  • Bekijk meer dan 200 schilderijen, tekeningen en brieven van Vincent Van Gogh – dit is de grootste Van Gogh-collectie ter wereld
  • Vergelijk de werken van Vincent van Gogh met die van zijn tijdgenoten en krijg een compleet beeld van deze Hollandse Meester. Aanschouw o.a. Les Misérables van Gauguin en Tulpenvelden vlak bij Den Haag van Monet
  • Dit is de op twee na populairste attractie in Amsterdam. Met deze tickets kun de lange wachtrijen overslaan en krijg je direct toegang tot de wereld van Van Gogh
Starttijd: Zoals omschreven op je ticket
Ticket 
Tickets direct geleverd
 Smartphonetickets toegestaan
 Skip the line
Wat is inbegrepen
  • Skip the line-toegang tot het Van Gogh Museum
  • Audiogidsen (€5 voor volwassenen, €3 voor kinderen, beschikbaar op locatie in Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Spaans, Russisch, Mandarijn, Japans en Koreaans)
Instructies
  • Loop langs de ticketbalie en ga direct naar de ingang
  • Wees op tijd voor je tijdslot
  • Je kunt tot maximaal 30 minuten na je tijdslot het Van Gogh Museum betreden
Annulering

Annuleren is niet mogelijk bij dit ticket.

Klik hier om je tickets te boeken.

 

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 15 januari t/m za 10 maart 2018

Openingstijden

- Maandag 09:00 - 17:00
- Dinsdag 09:00 - 17:00
- Woensdag 09:00 - 17:00
- Donderdag 09:00 - 17:00
- Vrijdag 09:00 - 21:00
- Zaterdag 09:00 - 17:00
- Zondag 09:00 - 17:00

Locatie

Van Gogh Museum
Museumplein 6
1071 DJ Amsterdam


Booking.com
Het Laatste Tafeltje