Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Kom ook heerlijk nazomeren en uitwaaien aan het strand van Zandvoort. En maak tevens gebruik van de vele voordelen van CenterParcs Zandvoort. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu de mogelijkheid aangrijpen van een super voordelige najaarsaktie. Met een korting van wel 63% boek je nu een huisje op het park vanaf 259,00.

Klik ook hier om de najaarsaktie van CenterParcs Zandvoort te boeken.

CenterParcs Zandvoort:

Met de Noordzee in de voortuin en de faciliteiten CenterParcs Zandvoort in je achtertuin is een verblijf in dat park natuurlijk een ultieme belevenis. Je kunt zo vanuit je huisje het Noorzeestrand oplopen. Maar ook spetteren, glijden en ravotten in het subtropisch zwembad of de speeltuin op het park. Het park beschikt ook over een heus sportcentrum. Daar kun je tennissen en een potje batminton spelen. De ouders tegen de kinderen? En in de Market Dome zijn gezellige leuke winkeltjes en diverse restaurants. Voor elke smaak is er wel wat van je keuze. Liefhebber van sport en spel moeten beslist eens de overdekte aktiviteitenhal “De Beachfactory” bezoeken. Deze hal staat bol van aktiviteiten zoals midgetgolf, laser battle en boogschieten. Ook leuk om samen te ondernemen.Wie gaat er met de hoofdprijs naar huis?

CenterParcs Zandvoort vlakbij het strand

Subtropisch Zwemparadijs Aquamundo:

In dit subtropisch zwemparadijs kun je heerlijk zwemmen, spetteren en glijden. Vooral de wildwaterbaan is bijzonder populair. Deze wildwaterbaan is wel 116 meter genieten lang. In het golfslagbad kun je heerlijk deinen op de golven. En in de Aquacinema kun je lekker dobberen in een rubberen band.

Lekker zwemmen, glijden en spetteren in Aquamundo

Wat kun je verwachten:

  • 3, 4 of 7 overnachtingen op basis van logies
  • de eindschoonmaak is inclusief
  • ook het bedlinnen is inclusief
  • evenals de toeristenbelasting
  • je hebt toegang tot het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo
  • en gratis gebruik van de Wi-Fi op het park
  • je bent op loopafstand van het zandstrand
AquaParcs Zandvoort

Uitstapjes in de omgeving van CenterParcs Zandvoort:

Dit park is ideaal centraal gelegen om uitstapjes in de omgeving te gaan maken. Je bent namelijk vlakbij de stad Haarlem. Haarlem is een leuke historische stad die je zou kunnen verkennen. Met vele bezienswaardigheden en “things to do”. Ook zit je vlakbij het circuit van Zandvoort, waar regelmatig allerlei aktiviteiten worden georganiseerd. Of beproef je geluk bijvoorbeeld eens in het casino van Zandvoort.

Klik ook hier om de najaarsaktie van CenterParcs Zandvoort te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in de najaarsaktie van CenterParcs Het Heijderbos, Camper huren voor een camperreis en de Sprookjescamping in Rheeze.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

ma 28 september t/m wo 4 november 2020

Prijs

Vanaf 259,00
Vanaf 259,00

Locatie

Center Parcs Park Zandvoort
Vondellaan 60
2041 BE Zandvoort






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com