15,05 Korting!


Wordt jij de nieuwe Max Verstappen en maak jij de snelste rondetijden op het indoor kart circuit van Raceplanet in Amsterdam of Delft? Kom dan ook eens Karten in een van die supersnelle karts. Piepende banden, strakke inhaalakties, en messcherp bochtenwerk. Je kunt het allemaal uitproberen bij Raceplanet. Via DagjeuitPagina kun je nu goedkope vouchers bestellen voor 1 of 2 heats karten, met een korting van wel 38%. Een voucher kost je dan geen 40,00 aan de kassa ter plaatse, maar bestel je al via deze website voor slechts vanaf 24,95. Dat scheelt je dus al gauw zo’n 15,05 per voucher.

Klik ook hier om je vouchers voor het Karten bij Raceplanet in Amsterdam of Delft te bestellen.

Karten bij Raceplanet:

Kom ook samen met je vrienden, collega’s of familie naar Amsterdam of Delft om te karten in een supersnelle kart. Even alleen maar het geluid van de ronkende motor in je kart en de geur van brandend rubber! Lekker je drivingskills uitleven op dit technische parcours. Lukt het jou onder andere om op een veilige manier de snelste ronde te maken? En ga jij als kampioen naar huis? Of je nu een geoefend kart coureur bent of nog aan net begin van je kart carrière bent; iedereen kan in een kart racen.

Karten bij Raceplanet in Amsterdam of Delft

Wat kun je verwachten van deze deal:

Heerlijk zorgeloos karten op een uitdagend en futuristisch circuit. Je kunt je voucher gebruiken tot en met 15 oktober. De voucher is iedere dag van de week in te leveren, maar niet tijdens schoolvakanties of feestdagen. Je moet overigens wel minmaal 8 jaar oud zijn en voor de lengte geldt een minimum van 1 meter 35. Als je jonger dan 18 jaar bent, mag je helaas alleen karten onder begeleiding van een ouder of voogd. Je bent verplicht om tijdens het karten een lange broek en gesloten schoenen te dragen. En de overige bescherming die nodig is tijdens het karten wordt gratis aan jou ter beschikking gesteld.

Klik ook hier om je vouchers voor het Karten bij Raceplanet in Amsterdam of Delft te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in skiën of snowboarden in SnowWorld, Kortingsvoucher voor Skichalets en Golf cursus aanbieding.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

ma 20 mei t/m vr 31 oktober 2025

Openingstijden

Maandag: 12:00 – 22:00 uur
Dinsdag: 12:00 – 22:00 uur
Woensdag: 12:00 – 22:00 uur
Donderdag: 12:00 – 22:00 uur
Vrijdag: 12:00 – 23:00 uur
Zaterdag: 11:00 - 23:00 uur
Zondag: 11:00 - 23:00 uur

Onder voorbehoud

Prijs

Van 40,00 voor maar 24,95

Locatie

Raceplanet
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com