10,01 Korting!


Wees zelf getuige van de meest vreemde en ongelofelijk bizarre en wonderbaarlijke zaken. Blijf jezelf verbazen bij Ripleys Believe It or Not in Amsterdam. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu met korting van wel 40% entree tickets voor Ripley’s Amsterdam bestellen. Deze voordeel tickets bestel je voor de ongelofelijk lage prijs van 25,00 voor slechts 14,99. Dat scheelt je dus al gauw 10,01.

Klik ook hier om je entree tickets voor Ripleys Believe It or Not Amsterdam te bestellen.

Ripleys Amsterdam:

Kijk ook je ogen uit! Bewonder de buitenissige verzameling van de bekende ontdekkingsreiziger Robert Ripley en sta versteld. In dit 5 etages tellende pand op de Dam in Amsterdam huist één van de meest spraakmakende exposities van de stad. Je valt van de ene verbazing in de andere. Meer dan 500 voorwerpen, verdeeld over 19 thema galerijen. Bovendien kun kun je ook meer te weten komen over de reizen van Ripley naar bijvoorbeeld de keizers van de Ming dynastie in China. Maar ook over zijn reis naar het stadje Hell in Noorwegen.

Believe It or Not. Ripleys Amsterdam

Wat kun je verwachten bij Ripleys Amsterdam:

Bij Ripleys kun je een bonte collectie van meer dan 500 voorwerpen en kunstproducten bewonderen. 5 etages vol met leuke, interessante en leerzame exposities, verzamelingen en interaktieve belevenissen. Van gekrompen mensenhoofden tot en met het kaakbot van een megalodon haai. En van Robert Wadlow, de langste man ter wereld tot en met je balans testen in de spacetunnel. Maar ook wetenswaardigheden over de egelvis, gekrompen hoofden en schedels van kannibalen. En nog vele, vele andere eigenaardige voorwerpen. Kortom met stip de vreemdste attractie van de stad Amsterdam.

Wist je dat?

Wist je ook dat Robert Ripley ook wel de moderne Marco Polo genoemd wordt? Hij reisde namelijk in slechts 20 jaar naar meer dan 200 verschillende landen. Dat zorgde er overigens voor dat hij de meest bereisde man was in de jaren 1919 – 1940.

Klik ook hier om je entree tickets voor Ripleys Amsterdam te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Bungee Jump in Amsterdam, City Challenge Amsterdam en de Splashbus in Amsterdam.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelWanneer

za 30 maart t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

Dagelijks 10.00 - 22.00 uur

Prijs

Van 25,00 voor maar 14,99
Kinderen van 5 tot en met 15 jaar van 13,50 voor maar 9,99
Kinderen tot en met 4 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Ripley's Believe It or Not
Dam 21
1012 JS Amsterdam
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com