Stedentrip op grote hoogte!


Als je er van houdt om de grenzen van je eigen kunnen op te zoeken, moet je dit beslist eens gedaan hebben. BungeeJump vanaf een hoogte van circa 50 meter boven het centrum van Amsterdam! Dat is nog eens leuk om op een verjaardag te kunnen vertellen. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelig vouchers voor een BungeeJump bestellen vanaf 95,00.

Klik ook hier om je vouchers voor het bungeejumpen te boeken.

Bekijk voor een impressie, onderstaande film van BungeeJump in Tsjechië onder de vlag van dezelfde organisatie:

BungeeJump Amsterdam:

Durf jij dit aan? Alleen voor de echte thrill seekers en die hards. Klim samen met je begeleiders omhoog, geniet eerst van het fantastische uitzicht over Amsterdam. En nadat je van dit uitzicht genoten hebt, spring je vanaf een hoogte van ongeveer 50 meter Amsterdam tegemoet. Respect hoor! We verwachten wel dat je over een goed en gezond lichaam beschikt, in goede conditie bent en geen last hebt van medische klachten die niet verenigbaar zijn met bungee jumpen.

BungeeJump boven het centrum van Amsterdam

Goed om te weten:

Als je wilt bungeejumpen moet je tenmiste 18 jaar oud zijn. De begeleiders kunnen je in het Nederlands en in he Engels te woord staan. In totaal duurt deze fantastische ervaring circa 30 minuten. Waar wacht je nog op? Spring gecontroleerd van grote hoogte en wees de held van de dag!

Lokatie BungeeJump:

Dit leuke dagje uit is ook goed te combineren met bungee jumpen. De lokatie van het bungee jumpen is gemakkelijk te vinden, namelijk tegenover het Centraal Station.

Bekijk het centrum van Amsterdam vanaf 50 meter hoogte

Klik ook hier om je vouchers voor het bungeejumpen te boeken.

Waar anderen naar keken:

Deze meer dan unieke ervaring is ideaal om te combineren met andere manieren om de stad te verkennen. Kijk ook maar eens waar andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl onder andere naar keken ook of geïnteresseerd in waren, zoals een Fiets huren in Amsterdam, City Challenge Amsterdam en de Amsterdamse Brouwerij Tour.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

di 28 april t/m za 24 oktober 2020

Openingstijden

vanaf 28 april, elke zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur

Prijs

Vanaf 95,00
Vanaf 95,00

Locatie

tegenover het Centraal Station
Meer informatie / boeken


Booking.com