25% Korting!


Voel je één met de bemanningen van de Tall Ships en andere opzienbarende schepen die Amsterdam aandoen tijdens het aankomende Sail evenement. Maak ook eens een Sail Amsterdam 2020 rondvaart langs deze karakteristieke mastodonten van de zee. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelig vouchers bestellen voor deze unieke rondvaart, met een korting tot wel 25% van 59,00 voor slechts 44,00.

Klik hier om je voucher voor een rondvaart tijdens Sail Amsterdam 2020 te bestellen.

Sail Amsterdam 2020 Rondvaart:

4 dagen lang kun je nu ook vanaf het water genieten van de indrukwekkende schepen die op Sail Amsterdam afkomen. Gedurende dit evenement cruist er iedere dag vanaf een 10.30 tot 13.00 uur een motorboot langs deze imposante giganten van de zee. Je cruise vangt aan op het moment dat Sail Amsterdam langzaamaan ontwaakt. Inmiddels hebben al zo’n 50 Tall Ships hun komst naar het evenement bevestigd. Onder andere de “ARC Gloria” zit daarbij en is een vaak en graag geziene gast op Stil Amsterdam.

Sail Amsterdam 2020 Rondvaart

Wat is inclusief de Sail Amsterdam 2020 Rondvaart:

Tijdens je cruise op de motorboot worden er onder andere koffie en thee met overheerlijke zoetigheden gepresenteerd. Deze zijn inclusief je arrangement. Liever wat sterkers? Overige dranken zijn ook beschikbaar aan de bar van het schip, maar daar moet wel voor betaald worden.

Voel je één met de bemanningen van de Tall Ships

Boarden en Parkeren:

De exacte lokatie van Sail Village wordt uiterlijk 2 weken voor het evenement bekend gemaakt. Dat is tevens de lokatie waar je in kunt checken voor deze prachtige boottocht. Dat geldt anderzijds ook voor de (betaalde) parkeergelegenheid.

Ruim 600 schepen komen af op Sail Amsterdam 2020

Sail Amsterdam 2020:

Na de bijzonder succesvolle vorige edities van Sail Amsterdam, wordt dit jaar inmiddels de 10e editie georganiseerd van dit nautische evenement. Sail Amsterdam is het grootste vrij toegankelijke publieks evenement van Nederland. In totaal worden er zo’n 600 schepen verwacht. Daarnaast zal het 5 dagen lang volop genieten zijn van nautische bezienswaardigheden en historie, live muziek en volop cultuur.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar op waren geïnteresseerd in Dordt in Stoom 2022 in Dordrecht, Rondvaart Biesbosch, Rondvaart Haarlem en Boottocht Volendam – Edam Express.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

do 13 t/m zo 16 augustus 2020

Openingstijden

Inchecken aan boord:
Dagelijks om 10.00 uur

Prijs

44,00
Van 59,00 voor slechts 44,00

Locatie

Sail Village
Westelijk Havengebied
Meer informatie / boeken


Booking.com