20% Korting!

Voor een super leuke boottocht voor de hele familie ga je naar één van de mooiste natuurgbieden van Nederland. Bestel bij dagjeuitpagina.nl je afvaart tickets met 20% korting van €12,50 voor slechts €10,=.

Zilvermeeuw rondvaart:

Breng eens op exclusieve wijze een bezoek aan het meest unieke natuurgebied van Nederland, Nationaal Park de Biesbosch. Vanaf de comfortabele boten van De Zilvermeeuw heb je een prachtig uitzicht op de Biesbosch. Geniet van een 2 uur durende excursie waarin het landschap van de Biesbosch aan je voorbij trekt. Stap aan boord van de verwarmde en van allerlei comfort voorziene boten en laat je door de schipper uitgebreid vertellen en uitleg geven over dit gebied en haar natuurlijke bewoners. De boot is voorzien van een panorama dek en als de weergoden je wat minder gezind zijn, kun je prima binnen vertoeven in de verwarmde boot. De boot is tevens voorzien van een bar en een toilet.

Klik hier om je afvaart tickets voor De Zilvermeeuw te bestellen.

Nationaal Park de Biesbosch:

Het Nationaal Park de Biesbosch is een uniek zeer waterrijk stukje Nederland met zoetwatergetijden, kreken en wilgenvloed bossen. In dit 90 km2 grote nationale park gaan recreatie, agrarisch gebruik en natuur prima samen. Het nationale park zelf bestaat uit 4 verschillende gebiedsdelen, te weten:

  • Sliedrechtse Biesbosch
  • Hollandse Biesbosch
  • Brabantse Biesbosch (Zuidwaard)
  • Brabantse Biesbosch (Noordwaard)

Het park is als wetland oftewel natgebied een fourage gebied voor grote groepen vogels, wat ze tevens een goede dekking biedt en mede daarom uitermate geschikt om te nestelen. Naast vogels komen er karakteristieke planten voor in het gebied, net als een diversiteit aan vissoorten en andere dieren.

NB: Deze aanbieding geldt tot en met 26 mei 2019. Tot die datum zijn de afvaart tickets met 20% korting te bestellen. De tickets zelf zijn te gebruiken tot en met 31 december 2019.

Afvaart tijden:

De afvaarten vinden één of meerdere keren per dag plaats vanuit Drimmelen. De vertrek tijden kunnen per dag verschillen. Kijk op de site voor de juiste vertrek tijden.

Klik hier om je afvaart tickets voor De Zilvermeeuw te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 15 april t/m di 31 december 2019

Openingstijden

Dagelijks één of meer afvaarten. Kijk op de website voor de juiste vertrek tijden.

Prijzen

Van €12,50 voor slechts €10,=

Locatie

Zilvermeeuw Rondvaarten
Biesboschweg 2
4924 BB Drimmelen
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje