15% Korting!

Voor hét grootste Tech Festival van Nederland kom je dit jaar ook naar Haarlemmermeer waar in het weekeind van 23 en 24 november het festival Bright Day wordt gehouden. Entree tickets voor één van de “flights” kun je nu via DagjeuitPagina.nl bestellen met een korting van 15% voor een prijs vanaf €15,30

Klik hier om je entree tickets voor Bright Day te bestellen.

Bright Day:

Bright Day is hét Tech Festival van Nederland, wat dit jaar inmiddels voor de 9e keer wordt georganiseerd. Ofwel kom ook en  “See the bright side of Tech”.  Dit tech platform wordt evenals de voorgaande jaren tot stand gebracht voor en door de liefhebbers van allerhande technische vernieuwingen, ontwikkelingen, nieuwtjes en gadgets. Het thema voor dit jaar is :”Bright Side of Tech”. Tijdens de beurs kun 6 verschillende area’s bezoeken met ieder hun eigen thema. Kortom een beurs gericht op innovatieve techniek voor jong en oud. Er is zelfs een echte drone area!

De verschillende area’s zijn:

  • Mobile First
  • Health & Robotics
  • Gaming
  • Bright Kids
  • Future Mobility
  • Smart Home

Alles over roboting Bright Day.

Wat kun je verwachten:

Een overdaad aan de allernieuwste technologieën, de nieuwste generatie smartphones zoals de Samsung Galaxy Fol in area Mobile First en inspirerende nieuwe voertuigen in Future Mobility. Verder kun je digitale sterren in actie zien zoals Royalistiq en Hacksmith en de nieuwste en meest spraakmakende games in area Gaming. Het laatste nieuws over roboting en bovendien een speciaal programma voor de kinderen, “Bright Kids”.

Strijdende robots tijdens robotics

Toegangskaartjes:

Je kunt toegangskaartjes bestellen voor een “flight”. Een flight is namelijk een bepaald dagdeel waarvoor je tickets geldig zijn. Dus voor bijvoorbeeld alleen de ochtend,  middag ofwel de avond. Wist je overigens dat de voorgaande 8 edities van Bright Day inmiddels al meer dan 75.000 bezoekers hebben getrokken?

Klik hier om je entree tickets voor Bright Day te bestellen.

Presentaties over robotds op Bright Day.

Stedentrip:

Je kunt een bezoek aan de beurs Bright Day ook prima combineren met een stedentrip Haarlem. Een andere leuke tip is om je bezoek aan de beurs te combineren met een kijkje achter de schermen van Schiphol in “Schiphol behind the Scenes”.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 23 t/m zo 24 november 2019

Openingstijden

Flight 1 - zaterdag 23 november - 9.00 - 13.00 uur
Flight 2 - zaterdag 23 november - 14.00 - 18.00 uur
Flight 3 - zaterdag 23 november - 19.00 - 23.00 uur
Flight 4 - zondag 24 november - 9.00 - 13.00 uur
Flight 5 - zondag 24 november - 14.00 - 18.00 uur

Prijzen

Vanaf €15,30

Locatie

Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com