47% Korting!

Altijd al eens achter de schermen van onze grootste luchthaven willen kijken? Hier is dan je ultieme kans. Bestel nu via DagjeuitPagina.nl je entree tickets voor Schiphol Behind the Scenes met 47% korting van €16,= voor slechts €8,50.

Ook geldig tijdens de voorjaarsvakantie!

Klik hier om je entree tickets voor Schiphol behind the Scenes te bestellen.

Schiphol Behind the Scenes:

Vind jij het ook zo’n impossant gezicht, het opstijgen en landen van een imposant groot vliegtuig? En kun je er ook geen genoeg van krijgen? Kom dan eens een kijke achter de schermen nemen van onze nationale luchthaven. En bekijk eens met je eigen ogen wat er allemaal bij komt kijken om een vliegveld draaiende te houden. Al die vliegtuigen, passagiers en wereldwijde bestemmingen. Ook zonder vliegtickets kun je het reilen en zeilen op een vliegveld eens van dichtbij bekijken!

Neem een kijkje achter de schermen tijdens schiphol behind the scenes

Achter de schermen:

Kom naar ons nationale vliegveld en verbaas je erover wat er onder andere logistiek voor nodig is om wat in feite een kleine stad is te laten functioneren. Treedt binnen in de aviation wereld en ervaar een luchthaven eens van een andere kant. Tijdens deze tour bezoek je plaatsen waar je normaal gesproken beslist niet mag komen.

Onze nationale trots:

Jaarlijks vertrekken er tientallen miljoenen mensen van Schiphol naar ontelbaar vele bestemmingen over de hele wereld. Ook is Schiphol één van de belangrijkste overstap vliegvelden ter wereld. Om al die vliegbewegingen en passagiers stromen in juiste banen te leiden komt een hoop bij kijken. Al die passagiers en personeel moeten bijvoorbeeld allemaal eten en drinken, naar het toilet, willen winkelen, en worden bijvoorbeeld ook wel eens ziek. Met deze inside Schiphol tour wordt je in de gelegenheid gesteld om die wereld eens van dichtbij te bekijken.  Er komt best een hoop bij kijken om vliegtuigen te laten vliegen. Zoveel, dat je feitelijk kunt stellen dat onze nationale trots, waar meer dan 65.000 mensen werken, een kleine stad op zich is. Laat je verrassen en ontdek hoe Schiphol werkt en wat er allemaal bij komt kijken!

Gids:

Deze tour gaat onder leiding van een ervaren gids. Deze gids kan je alle inns and outs vertellen van en over het vliegveld. Ook zullen er tijdens de tour video’s en foto’s vertoond worden. De gehele tour duurt ongeveer een uur.

Klik hier om je entree tickets voor Schiphol behind the Scenes te boeken.

Stedentrip Haarlem:

Een dagje weg om eens achter de schermen van Schiphol te kijken, laat zich ideaal combineren met een stedentrip Haarlem. Verken ook eens de historische stad Haarlem en hoofdstad van de provincie Noor Holland. De leukste manier is om dat te doen vanaf een boot op de rivier de Spaarne. Klik hier voor een stadstour door Haarlem per rondvaart boot.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 9 februari t/m di 5 mei 2020

Openingstijden

Dinsdag 11.00, 13.00 en 14.30 uur
Woensdag 11.00, 13.00 en 14.30 uur
Donderdag 11.00, 13.00 en 14.30 uur
Vrijdag 11.00, 13.00 en 14.30 uur
Zaterdag 11.00, 13.00 en 14.30 uur
Zondag 11.00, 13.00 en 14.30 uur
(onder voorbehoud)

Prijzen

Van 16,= nu voor slechts 8,50
Kinderen tot en met 12 jaar maar 5,50

Locatie

Schiphol Behind the Scenes
Vertrekpassage 135
1118 AS Schiphol
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com